на мен първа степен на перката ми включва веднага след средата, а втора степен там където е стрелката в момента или там където е синята лентичка, а най-много ми е стигала до там където е червената лентичка, при вас как е ? на мен по задръстванията ми върви почти само така както е на снимката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
докъде ви стига стрелката на уреда за водата - брава 1.6
Collapse
X
-
nedialk00Етикети: –
-
nedialk00
това го снимах онзи ден като беше 20 и нещо градуса, и докато обезвъдушавах на празен ход се качи до 2ра степен, а там където е червената лентичка ми е стигало 1 път миналото лято в най-големите жеги в задръстване
Коментар
-
nedialk00
сега като се позатопли почна да стига често, аз заради това почнах да се притеснявам, че зимата сложих един вернет и ме съмнява той, а преди седмица си смъквах водния радиатор да го чистя; извънградско няма проблем, но последния път на витиня на тунела посока софия ми качи почти до синята лентичка, ама бях с 4 човека и пълен багажник, на 3та на 4та че там някакви ремонти правеха имаше 60 ограничение и на климатик бях също
Коментар
-
На Бравата за 4 години каране никога не съм видял стрелката над средата, дори и с четири човека през Петрохан лятото. За мен не е нормално. Сега и Пунтото с новият термостат пак там си стои без значение от товара, а при нас всичко е баири, магистрали няма.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
nedialk00
-
Заглавието е за БИСЕРИ ОТ ФОРУМА "докъде ви стига стелката на уреда за водата фиат брава 1.6", моята СТЕЛКА не стига до уреда, тя си ми е в краката. Извинявай за офтопика, но не се сдържах. :PЗащо не го написа там?Модераторски екип на fiat-bg.orgFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Колегата NikMar е прав , не може да не обърнем внимание на този бисер.. относно проблема , мисля ,че не би трябвало да има значение дали се кара колата по баир или по нормален път..... термостата не отпушва както трябва ! относно "стелката" - може да е тип "Индйска Кобра" и да се надига ... иначе и моята си стои в краката , един път не се е повдигнала :PFiat Bravo 1.2 16V, 99г. -
"Колата е като жената: обичаш ли си я , колкото и да ти харчи, няма значение"
Коментар
-
nedialk00
NikMar, ако ще се заяждаш изобщо недей да пишеш или ми пиши на ЛС, изпуснал съм една буква вече голяма работа станала, на всеки може да се случи, какъв ти е проблема с уреда за водата - как да го наричам от днес нататък
Коментар
-
nedialk00
миналото лято карах с термостат, който беше умрял в изцяло отворено положение и показанията на стрелката бяха сходни с тези на снимката, ако приемем че този сега не отваря докрай, термостата може да го изключа и да се насоча към водна помпа ?
Коментар
-
Първо се насочи към датчика щом на отворен термустат показанията са такива по вероятно е той да прави номерца .А водната помпа се проверява лесно ако от маркуча на преливното казанче връща течност но с пълна струя значи работи.Аз залагам на датчика .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
nedialk00
възможно е да бъде той, аз не смених датчиците като сменях термостата(при мен са два), някой може ли да ми каже как да го проверя работи ли коректно с мултицет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар