Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цитат: "С включени фарове от ноември до март"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За питащия колега: виж ми автомобила в подписа
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

ами аз като нямам халогени как да карам ? ами ако си без пуснати светлини - глоба ли ? май постъпленията в бюджета само са в основа на замисъла, а Б
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Колеги и на мен ми е гадно да ме заслепяват, но точно с халогенчето долу да ме заслепи някой ще му бъде трудно, освен ако не го е вирнал нагоре. Все пак една халогенна крушка е с мощност 55 W, а отразяващата повърхност е много по-малка от тази на фаровете (говоря за големината на рефлектора). По трагично е положението с нерегулираните фарове, които много често светят в очите, а не на пътя. В голям брой от случаите, колите с нерегулирани фарове са карани от хора,които избягват да пътуват през ноща и такива, които нямат опит в нощното каране. Съветвам колегите, който си купят кола, веднага да си регулират фаровете и халогените ( в някой сервизи се опъват да регулират халогени и казват,че те не се регулират, но това е ЛЪЖА), а тези,които още не са ги регулирали - да ги регулират, че е крайно време.П.С. Халогенът е много полезен през зимата за откриване на заледени участъци в тъмното.

Коментар

Working...
        X