Здравейте отново.Днес скочих с колата в една дупка с около 70 км/час.Резултата-балон на задна дясна гума.Направо се изядох и четерите са само на 6 месеца .Някой да се е опитвал да поправи такъв проблем,или изхода е нова гума?
Отиди при някой гумаджия да свали гумата и да се види да ли е сцепена от вътре. Ако не е се слага една лепенка от вътре и балона почти не се забелязва, аз карам една такава гума вече две години.
Отиди при някой гумаджия да свали гумата и да се види да ли е сцепена от вътре. Ако не е се слага една лепенка от вътре и балона почти не се забелязва, аз карам една такава гума вече две години.
Щом има балон значи са скъсани теловете в самата гума.Аз ще сложа лепенка,но дали не е фатално че са скъсани тези телове?
Най-често при такива удари излиза балон отстрани. При мен преди година и нещо като нацелих една яма се смачка джантата от вътре и отвън ,на гумата и нямаше нищо. Сигурен съм ,че това се дължеше на доброто налягане вътре- винаги си карам гумите на 2.3 атм че в тия дупки...
Щом има балон значи са скъсани теловете в самата гума.Аз ще сложа лепенка,но дали не е фатално че са скъсани тези телове?
Колега доколкото знам отстрани на гумите няма телове, те са само по протектора. Пробвайте при някой гумаджия да я залепи, пък може и да отървеш кожата и да не се налага да купуваш нова
Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97
Коментар