Здравейте колеги имам две въпросчета, на които ще се радвам да ми отговорите или поне да си кажете мнението.Та значи Типо-то нямаше мощност, даже бях пуснал тема тук и един от колеготе беше прав че смуче въздух-всмуква го от вакуумните маркучи-точно там, където под модула на Дигиплекса има едно нещо като колектор(пластмасово)и в него велизат 3 маркуча, единият от които излиза от модула, другия влиза там където се впръсква горивото.Та в два от трите маркуча до този "колектор"има утечка-вчера вечерта случайно го открих и бяха едно връзвания, едно превръзки, едно чудесии...Та питанията ми са:Продават ли се в магазините на Фиат резервни такива или трябва"направи си сам с ножицата" да има?И второ и по-важно според мен:трябва ли да се обезвъздушава системата?Един път с един колега се мъчихме ей така на бус VW transporter...ужас беше.Та така с моите питания, ама нали съм си неук...Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо всмукване на въздух
Collapse
X
-
sachma написа:Е да де, то е ясно че така ще стане, ама за обезвъздушаване някой има ли идея?Или няма такова нещо за Типо-то?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:sachma написа:Е да де, то е ясно че така ще стане, ама за обезвъздушаване някой има ли идея?Или няма такова нещо за Типо-то?N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:stef написа:sachma написа:Е да де, то е ясно че така ще стане, ама за обезвъздушаване някой има ли идея?Или няма такова нещо за Типо-то?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар