Вчера дръпнах ръчката за отваряне на предния капак по-силно и рязко от обикновено и въжето се отдели от ръчката... Видимо няма нищо счупено или скъсано, но не знам как е била преди, че да я направя пак така. Въжето е с железен накрайник, въжето с накрайника влизат в дупка в ръчката, а до тази дупка има улей, все едно да влезе въжето там. Някой има ли схема или знае ли как се оправя, или да я снимам и някой колега с Купе да види как изглежда неговата ръчка и да ми каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ръчката за отваряне на предния капак...
Collapse
X
-
Дано да ти свърши работа нищо че е за пунто добре е описано как става номера Линк към упътванеFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
egzoti4en написа:Дано да ти свърши работа нищо че е за пунто добре е описано как става номера Линк към упътванеCoupe 1.8 16V
Коментар
-
Днес пробвах да издърпам жилото/въжето, като го увих около клещи, стиснах и дърпах здраво, но резултат никакъв. Явно се е скъсало и затова има и толкова аванс, когато го свържа с ръчката. Някой знае ли как се отваря капак, на който му е скъсан жилото... Yellow_Flash_Colorz_PDT_21Coupe 1.8 16V
Коментар
-
pakumba написа:легни под нея и ако няма кора отдолу с една отвертка не можеш ли да отвориш? а жила бол... има на метър, само накрайниците им трябва да сложишkluchar написа:Е Колега мерак ми е да дойда да го отворя нали си на морете така и така е жега в Софияна края на месеца сме там така че почакай малкоCoupe 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар