Привет колеги! Решил съм да оборудвам Марчето с халогени, та направо на въпроса...Има ли разлика между ринговете на халогените и самото захващане на халогена на браво и брава с тези на мареа? Понеже знам, че броните са различни и се разминават с няколко см., може би и халогените са с различно захващане и ринг. Моля хората които са правили тази процедура да дадат едно рамо. Благодаря предварително и успешен ден! А ето и бронята
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвместимост на халогени Мареа
Collapse
X
-
Колега няма разлика в халогените нито в ринговете. Аз съм с мареа а брат ми с браво и са еднакви. пробвано еFiat Ritmo 1.1 1985g. 44kw, Lancia Thema 2.0 i.e 1986g 85kw, Lancia Dedra 1.8 i.e 1992g. 77kw, Fiat Marea 1.8 16v 1997g. 83kw, Alfa Romeo 1.8t.s. 1999g 144ks, Lancia Lynda 1.9jtd 2004g. 115++is, Lancia Phedra 2.2 hdi 2002g 128ks,Fiat Freemont 2.0 multijet2 2014g 140ks
-
Слушал съм че захващането било различно, но само съм слушал! Затова моля колегите които са си играли с поставянето да се включат П.С. Колега Попай вие ли си поставяхте халогените, разменяхте ли ги, че казваш пробвано е, или просто на външен вид са еднакви?Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
За самите халогенни фарове съм сигурен че са еднакви но имам бегъл спомен че самата рамка за Мареа май беше малко по-голям отвора и.Все пак не съм на 100% сигурен.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
При модел Брава ринговете на броните са различни. Аз имам един на колата, която е удряна и са сложили някакъв сигурно от Мареа + това имам още 3 вкъщи и нито един не пасва точно. Иначе самото захващане пасва, но не и пластмасата отпред. Значи имам общо 4 различни вида рингове и ми трябва 5-ти модел, но на всички им бягат ъглите. Ето на снимката за какво говоря:Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
popai145 написа:Колега няма разлика в халогените нито в ринговете. Аз съм с мареа а брат ми с браво и са еднакви. пробвано еФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Колега cokata_23 аз съм малко прос, ма да питам. На тая снимка която си показал в първия пост. Лично аз не виждам гнезда за халоген. Или аз съм кьорав, или снимката лъже или ти имаш супер идея как да сложиш халоген на броня без гнезда. Не се заяждам просто питам от любопитство.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
На мойта Марея сложих халогени от Браво, без да сменям рингове и прочее без никакви проблеми, пък разправяйте колкото щете, че били различни. Важното е че стават!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:На мойта Марея сложих халогени от Браво, без да сменям рингове и прочее без никакви проблеми, пък разправяйте колкото щете, че били различни. Важното е че стават!Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
batproho написа:Hristian_Aleksiev написа:Колега cokata_23 аз съм малко прос, ма да питам. На тая снимка която си показал в първия пост. Лично аз не виждам гнезда за халоген. Или аз съм кьорав, или снимката лъже или ти имаш супер идея как да сложиш халоген на броня без гнезда. Не се заяждам просто питам от любопитство.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар