Здравейте колеги, Скоростомера на мареата се вкл. когато му е кеф така да се каже. Понякога се закрепва и изкарва много време , но изкл. и край. Само той не работи. Проверили са ми при сервиз долу този механизъм който се върти и отчита и ми казаха , че е здрав. Сега незнам цялото табло ли трябва да сменя или само километража , от това ли е изобщо . Нормален средно технически грамотен човек може ли да си го свали?П.П. Монтираха ми аларма при подаване на контакт се натиска бутонче което пуска подгряващите свещи и май горивната помпа. Забелязах , че гокато съм дал на контакт и я пусна по енерция и не съм натиснал това бутонче срелката на оборотомера започва да се вдига и когато натисна бутончето пада... Незнам има ли връзка .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неработещ скоростомер мареа jtd 105 ?
Collapse
X
-
Re: Неработещ километраж мареа jtd 105 ?
zeziok написа:Здравейте колеги, километража на мареата се вкл. когато му е кеф така да се каже. Понякога се закрепва и изкарва много време , но изкл. и край. Само той не работи. Проверили са ми при сервиз долу този механизъм който се върти и отчита и ми казаха , че е здрав. Сега незнам цялото табло ли трябва да сменя или само километража , от това ли е изобщо . Нормален средно технически грамотен човек може ли да си го свали?П.П. Монтираха ми аларма при подаване на контакт се натиска бутонче което пуска подгряващите свещи и май горивната помпа. Забелязах , че гокато съм дал на контакт и я пусна по енерция и не съм натиснал това бутонче срелката на оборотомера започва да се вдига и когато натисна бутончето пада... Незнам има ли връзка .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Съжелявам , че некоректното ми описание ви е подвело можеби . Скоростомера работи от време на време , както съм написъл понягока си работи идеално и в един неопределен момент срелката пада като покосена и до тук.Аз съм от малък град и тук майсторите са такива ,че успяха да проверят този механизъм който върти и отчита и казаха , че е здрав, но незнаят защо отказва скоростомера и ме посъветваха да сменя цялото табло там.Та като съм почнал с оплакванията също когато друсне някаде колата и изведнъш леко се спъва и светва една лампичка като дюза с пръски ... Казаха ми , че това е възможно да е от замърсен горивен филтър.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар