Ако темата не е за тука моля който трябва и може да я премести където и е мястото бирата от менКолега върти ми се в главата една идея и си викам какво ли мислят хората:Понеже много ме кефят на новото пунто фаровете, дали ще мога да си трансформирам темпрата с такива фарове, и ако мога да трансформирам и бронята на пунтака да ми пасне мисля че ще се получи мноооого ка темпра, така че ако някой си продава фаровете на пунтото да свирка, поне да видя какви неща ще трябва да променям....Поиграх си с една програмка и засега това се получи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Темпра с фарове на Пунто
Collapse
X
-
Темпра с фарове на Пунто
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
на мен пък ми прилича на вежда, опс вехтра, опс вектра Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 (на "ремонтираната" снимка де иначе мисля че ще е готино)тоя номер е възможен като цяло, вчера спрях моята темпра до едно пунто2, но ще има доста козметика - капак и калници, пък и незнам как ще стои вапроса с събирането им откам дясната страна, дали няма да са доста дългиPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Честно казано фаровете самалко по тесни, което може да се реши с една декоративна лента под тях, надявам се да не засягам капака, само калниците, понеже на пунтото ъгъла на който завършва мигача е малко по остър от мигача на темпрата, а за бронята стига да не е много по тясна мисля че при някой от тези дето лепят брони ще измислим как да я захванем, и прекроим че да стане.......АКЪЛ МОРЕ, ГЛАВА ШАМАНДУРА все пак ако мога да си намеря такива фарове на добра цена бих се пробвал де, Бронята ще е най малкия проблем си мисляСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Е колеги все пак не съм професионалист с графичните програми, но фара ще си е на мястото просто така стана на снимката, според мен ще трябва да коригирам маската, калника и бронята само тези детайли, останалото ще се донапасне, освен това то цялата работа е заради фаровете и бронята на Пунтака че ме кефят много, Не знам дали от стило може да се напави нещо, понеже и стилото има такива яки и агресивно изглеждащи фаровеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Все пак маската, бронята и фаровете са от Фиат ПунтоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Определено по-добре изглежда. Обаче предницата на темпрата е малко по-широка от тая на пунтото. Не мисля че ще стане. Може да стане но бронята трябва да се преправя бая. Аз ако имах Темпра бих пробвал. Работатта не е скъпа - около 200лв, но новите фарове и броня...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
еми то работата ще си е от мен, само фаровете ще са някакви втора употреба, ако се намират де а бронята ще се промени малко, в смисъл че трябва да се разшири малко ама тазиброня е доста добра...(иначе и тя от моргите)..останалото смятам да не се бара, само калниците., капака без да се пипа, а маската незнам, но ще се преправи или старата или ще се направи нещо изцяло ново, все пак не мисля че маската ще ме спънеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар