Колеги, "боцка" ме ток от вратите, всеки път когато сляза от колата след каране. Преди не го правеше това, но от към месец и нещо е така и вече започва да ме дразни Има ли някакви антистатични "защити" по тези коли и къде евентуално мога да ги намеря? Сега се сетих, че преди горе долу 2 месеца си купих тапицерия за седалките. Възможно ли е да е от това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със статичното електричество.
Collapse
X
-
Airfan написа:При мен също от около месец бие яко ток ама яко. Абсолютно нищо по колата не е променяно междувременно.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Прочетох 2-3 подобни теми от търсачката и явно проблема е масов, а решението е да се хваща металната част на вратата преди да стъпите на земята От друга страна е полезно... Ако возите например тъщата, винаги изчаквайте да слезе първа"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Първо спрете са носите найлонови анцузи и други опаковачни материи за дрехи.Само памучни дрехи.Второ косата се подстригва на 2 или 3 номер.Трето има антистатични препарати за тапицерия.Четвърто ако и това не помогне си купувате един електошок и си го пускате по 10мин на ден, за да свикнете.Пето ако не помагат гореспоменатите започвате да добивате ток от себеси и да изкарвате кинти.Заедно всички който имате излишък от ток може да създадете ел.централа.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
nedialk00
-
Зачистете си масите! Преди да го направя ми се случваше всеки ден. Сега се случва от дъжд на вятър.. по-често при грамотевични бури! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар