Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

амортисьорче за преден капак на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

амортисьорче за преден капак на Браво

Здравейте колеги,интересуваме може ли и какъв амортисьор да си сложа за предния капак на Бравото !

Може виж в раздел тунинг тяколко колеги са го правили .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Миналия ден с колега от форума направихме тази работа на мойто браво.трябват ти два амортисьора от багажник на браво (и от други модели стават най-вероятно) от там нататък 4 болта М6.Махаш болта на калника който е с шестограм(от едната страна е над акумулатора от другата над казанчето за антифриза) , слагаш М6 болта.Главата влиза в долната ябълка на амортисьора,горната част се закрепя на пантата на капака със същата процедура.

Коментар

Колега, мисля, че капака ти е достатъчно лек и ще стои без проблем само на едно амортисьорче. Не си усложнявай допълнително работата да търсиш място и на второ. Тук можеш да видиш аз как съм го направил само с 1 и е супер. По-долу има снимки и на колега с мареа с 2, ако все пак решиш

Коментар

Има толкова изписано по тая тема... Ама няма кой да използва търсачката..
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

CHILIEV написа:
            Колега, мисля, че капака ти е достатъчно лек и ще стои без проблем само на едно амортисьорче. Не си усложнявай допълнително работата да търсиш място и на второ. Тук можеш да видиш аз как съм го направил само с 1 и е супер. По-долу има снимки и на колега с мареа с 2, ако все пак решиш
            какво място има да се търси то си има само с едно няма да издържи дълго според мен и трябва да го вдига с ръката

Коментар

а без планки ще стане ли ??

Коментар

JTD RACER написа:
                Миналия ден с колега от форума направихме тази работа на мойто браво.трябват ти два амортисьора от багажник на браво (и от други модели стават най-вероятно) от там нататък 4 болта М6.Махаш болта на калника който е с шестограм(от едната страна е над акумулатора от другата над казанчето за антифриза) , слагаш М6 болта.Главата влиза в долната ябълка на амортисьора,горната част се закрепя на пантата на капака със същата процедура.
                Пусни някоя снимка за да стане по ясно ако не те затруднява.

Коментар

Върнах се малко към тази тема и намерих нещо писано доста назад във времетоЕто още малко инфо http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...908&highlight=
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Аз го правих това упражнение преди седмица после ще кача снимки да видиш как е станало
                    "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

Ето това http://www.bravo-guide.co.uk/mod-a-bravo.htm#lifters ми хареса, но забележи какви са му амортесьорчетата, пасват без планки и прочие.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                      X