Имам тропане в предницата и по точно от ляво, тропането го има когато пътя е неравен и най много се усеща по павета и когато карам бавно и така тропа все едно имам чувстуто че всеки момент ще ми падне гумата. Ходих на преглед в един сервиз и той я погледна и ми каза че селеновите втулки са заминали и че тропането е от хидравличната(кормилната незнам кое е по правилно) рейка. Откачи я от колелото и почна да я бута на вътре на вън и каза че е за смяна. Доста по четох из форума и нещо много пари се вижда тая работа 1000 и повече лева, та не ми е ясно само от ляво се сменя часта или изцяло се заменя цялата хидравлика(т.е от ляво и ор дясно), в какво се изразява рециклирането, и може ли да сложа втора употреба и какво точно се заменя пак само часта от ляво или цялата система. Другото което чета е че всеки който има такъв проблем се оплаква при завиване че има някакво тропане или нещо от рода, та може ли майстора да е сбъркал, може ли толкова силно да тропа само дето се вика от една такава рейка, а и нешо друго моята още не е протекла това от значение ли е
Какво да правя как да постъпя, коко мога да карам преди да я карам в бокса
Преди да я закарам на майстор сме се возили хора и някои които разбират сами казвали че може да е от каре

Коментар