Здравейте, та направо към въпроса ... мареата и се откъсна съединителната ролка на генератора и "майстора" ми сложи нов генератор с обикновенна шайба и изкара доста време 5-6 месеца и скъса една писта на ремъка и купих нов сложиха го но се чуваше едно периодично църкане и след кратко време хлопане и новият ремък се посука и износи встрани на пистите. Та според майстора се е разбил обтегача , но го свалих и колелото изглежда здраво , върти се нормално. Майстора каза , че се дължело на това , че генератора е с обикновенна шайба , а не съединителна и това разбило обтегача , според други пък просто обтегача си е бил тръгнал и няма проблем , че генератора е с обикновенна шайба. Ако може да пуснете по някои съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с пистов ремък marea jtd 1,9 105
Collapse
X
-
zeziok написа:Благодаря за отговорите ... тая шайба е много скъпа затова мислех да си я спестя за генератора , иначе за обтегача ми изглеждаше здрав и затова попитах.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
zeziok написа:Някой свалял ли е такава ролка от генератор ? Май с някакъв специален ключ ставало ... знам , че на стария ми генератор беше оста с резба и на ролката оста беше завита.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар