Колата е Темпра 1,6 94 година. На трета и четвърта някъде около 3000 оборота почва да буксува, оборотите леко падат. На какво може да се дължи? Не съм сменял жилото. Може ли от него да е? Или ще трябва да се сменя всичко?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Буксува ми съединителя
Collapse
X
-
Re: Буксува ми съединителя
Fiat 127 написа:Колата е Темпра 1,6 94 година. На трета и четвърта някъде около 3000 оборота почва да буксува, оборотите леко падат. На какво може да се дължи? Не съм сменял жилото. Може ли от него да е? Или ще трябва да се сменя всичко?
Коментар
-
zfa159 написа:Ема той щом на 4-та (директна) буксува как изобщо тръгва?!? - Типо-то като беше за съединител тръгвах с крак (колкото и смешно да е) ама после вървеше добре без да буксуваLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Тръгвам си нормално. Само на трета и четвърта буксува. Сега съм се засилил газова да слагам ама ако съединителя се предаде първи лошо. Иначе ако сменям мисля да сменям всичко. Така или иначе ще се сваля по добре всичко да е ново. Ще дам малко повече ама да ми е читава работата. Само се притеснявам, че като си купих колата тоя дето ми я огледа каза като сменям съединителя да сменя и незнам си кво по скоростната кутия. Някакъв биел или нещо такова не си спомням кво е.ПС Гледах някъде цени от порядъка но 90-100 лева комплект. Предполагам и за смяната някъде 60-70
Коментар
-
моят опит е смяна съединител окло 45 лв. самяната в моя гараж от мен и брат ми един вид само с две бири се разминах(да будем точни три че и баща ми удари едно рамо докато я сваляхме и слагахме че то тя си тежи та двамата с брат ми отгоре аз отдолу)за 5 часа колата си беше на гумите 45лв. + 3 бири Ако решиш нещо да правиш сам първо питай преди да развиваш болтове, и имай на предвид че без канал мноооого трудноСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Fiat 127 написа:Тръгвам си нормално. Само на трета и четвърта буксува. Сега съм се засилил газова да слагам ама ако съединителя се предаде първи лошо. Иначе ако сменям мисля да сменям всичко. Така или иначе ще се сваля по добре всичко да е ново. Ще дам малко повече ама да ми е читава работата. Само се притеснявам, че като си купих колата тоя дето ми я огледа каза като сменям съединителя да сменя и незнам си кво по скоростната кутия. Някакъв биел или нещо такова не си спомням кво е.ПС Гледах някъде цени от порядъка но 90-100 лева комплект. Предполагам и за смяната някъде 60-70Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар