Обеснявам по-подробно :Като карам по-дълго време (няма закономерност ама май по-често го прави при по-дълго каране) (карам само градско да оточня) и рядко но се случва като натисна педала до долу той да си остане там като го пусна.Т.е. махам си крака ама педала си остава долу и след съвсем малко време (не съм успял още да си дръпна дори изцяло крака) около 2-3 секунди се връща или ако го натисна повторно се връща сам.Доколкото установих се получава само когато го натисна съвсем докрай (да опре в купето).Оточнявам че са нови феродовия диск и лагера.дотук имам две хипотези - някое телче от жилото се е скъсало и закача от време на време и затова не се връща.- нещо (незнам какво),свързано със скъсаните ми тампони на двигателя,които до няколко дни ще сменя.Очаквам мнения и съвети по въпроса.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Появи ми се нов проблем този път със съединителя - блокира
Collapse
X
-
Re: Появи ми се нов проблем този път със съединителя - блоки
zfa159 написа:Обеснявам по-подробно :Като карам по-дълго време (няма закономерност ама май по-често го прави при по-дълго каране) (карам само градско да оточня) и рядко но се случва като натисна педала до долу той да си остане там като го пусна.Т.е. махам си крака ама педала си остава долу и след съвсем малко време (не съм успял още да си дръпна дори изцяло крака) около 2-3 секунди се връща или ако го натисна повторно се връща сам.Доколкото установих се получава само когато го натисна съвсем докрай (да опре в купето).Оточнявам че са нови феродовия диск и лагера.дотук имам две хипотези - някое телче от жилото се е скъсало и закача от време на време и затова не се връща.- нещо (незнам какво),свързано със скъсаните ми тампони на двигателя,които до няколко дни ще сменя.Очаквам мнения и съвети по въпроса.Благодаря!
Реклама
Collapse
Коментар