Пичове, за два дена колата ми стана за боядисване. Спирам си пред работа вчера и на вечерта кво да гледам, колата надрана с ключ по вратите. Днес т.е. преди половин час, отивам до колата и кво да гледам - някаква ОВЦА ми изрисувала колата с причудливи ивици в цвета на боята на нейния стар, раздрънкан ГОЛФ, като след като ми е откраднала боята, дори не ми е оставила място и да си отворя вратата (мога още много неща да избълвам, ама няма да съм груб). Просто съм възмутен от женското съсловие, което броди по пътищата и ежедневно ни изправя на нокти по кръстовищата и ОСОБЕНО ПРИ ПАРКИРАНЕ! Иначе нямам нищо против жените-шофьори, но ако едно нещо не ти се отдава, недей го прави, мамка му! Та въпросът ми е къде да отида, за да ми напръскат или може би изцяло пребоядисат колата и колко ще ми струва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕКАДЪРНИЦИ ЗАД ВОЛАНА!!!!!
Collapse
X
-
santjago написа:Абе жените са си жени ама ти дано си застрахованако не си лошоУспех
Коментар
-
Без да се замисляш отивай и му обяснявай че нощеска на дълъг път са ти се очукали камъчетата, а на сутритнта на паркинга някой е направил това с боята. Нали за това е каското - застрахователите да се оправят!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Предният ми капак беше поочукан от камъчета, ама още от зимата и дори на някои от точките беше избила ръжда. И аз като колегата се притеснявах какво ще каже застрахователят, понеже за няколко дена няма как да тръгне ръжда. Престраших се, отидох в Булстрад, описах си съвсем нормално как докато си ползвам колата (без да споменавам никаква дата) съм попадал на хвърчащи камъчета от гумите на други коли. Учудването ми беше голямо, когато вещото лице ми каза: "Капакът е за боя. А решетката - да я пишем ли и нея за една боя?". Та мисълта ми е, че понякога човек се притеснява, а нещата се подреждат по-добре и отколкото някога си е представял. Желая безпроблемно минаване при застрахователите.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:Предният ми капак беше поочукан от камъчета, ама още от зимата и дори на някои от точките беше избила ръжда. И аз като колегата се притеснявах какво ще каже застрахователят, понеже за няколко дена няма как да тръгне ръжда. Престраших се, отидох в Булстрад, описах си съвсем нормално как докато си ползвам колата (без да споменавам никаква дата) съм попадал на хвърчащи камъчета от гумите на други коли. Учудването ми беше голямо, когато вещото лице ми каза: "Капакът е за боя. А решетката - да я пишем ли и нея за една боя?". Та мисълта ми е, че понякога човек се притеснява, а нещата се подреждат по-добре и отколкото някога си е представял. Желая безпроблемно минаване при застрахователите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар