Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕКАДЪРНИЦИ ЗАД ВОЛАНА!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НЕКАДЪРНИЦИ ЗАД ВОЛАНА!!!!!

Пичове, за два дена колата ми стана за боядисване. Спирам си пред работа вчера и на вечерта кво да гледам, колата надрана с ключ по вратите. Днес т.е. преди половин час, отивам до колата и кво да гледам - някаква ОВЦА ми изрисувала колата с причудливи ивици в цвета на боята на нейния стар, раздрънкан ГОЛФ, като след като ми е откраднала боята, дори не ми е оставила място и да си отворя вратата (мога още много неща да избълвам, ама няма да съм груб). Просто съм възмутен от женското съсловие, което броди по пътищата и ежедневно ни изправя на нокти по кръстовищата и ОСОБЕНО ПРИ ПАРКИРАНЕ! Иначе нямам нищо против жените-шофьори, но ако едно нещо не ти се отдава, недей го прави, мамка му! Та въпросът ми е къде да отида, за да ми напръскат или може би изцяло пребоядисат колата и колко ще ми струва?

Абе жените са си жени ама ти дано си застрахованако не си лошоУспех

Коментар

santjago написа:
      Абе жените са си жени ама ти дано си застрахованако не си лошоУспех
      Застрахован съм, но как да му обесня на застрахователя, че: по предния капак боята е олющена от камъчета, вратите са надрани и задната броня и калника бронята са охлузени в рамките на три дни (нали до три дни трябва да си обявиш щетата)?

Коментар

Познавам жени добри шофьори!Познавам и мъже, които обикалят часове за място, защото не могат да паркират успоредно.
        Fiat Bravo GT -> дзверчето

Коментар

Без да се замисляш отивай и му обяснявай че нощеска на дълъг път са ти се очукали камъчетата, а на сутритнта на паркинга някой е направил това с боята. Нали за това е каското - застрахователите да се оправят!
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Предният ми капак беше поочукан от камъчета, ама още от зимата и дори на някои от точките беше избила ръжда. И аз като колегата се притеснявах какво ще каже застрахователят, понеже за няколко дена няма как да тръгне ръжда. Престраших се, отидох в Булстрад, описах си съвсем нормално как докато си ползвам колата (без да споменавам никаква дата) съм попадал на хвърчащи камъчета от гумите на други коли. Учудването ми беше голямо, когато вещото лице ми каза: "Капакът е за боя. А решетката - да я пишем ли и нея за една боя?". Та мисълта ми е, че понякога човек се притеснява, а нещата се подреждат по-добре и отколкото някога си е представял. Желая безпроблемно минаване при застрахователите.
            Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

IvoMarea написа:
              Предният ми капак беше поочукан от камъчета, ама още от зимата и дори на някои от точките беше избила ръжда. И аз като колегата се притеснявах какво ще каже застрахователят, понеже за няколко дена няма как да тръгне ръжда. Престраших се, отидох в Булстрад, описах си съвсем нормално как докато си ползвам колата (без да споменавам никаква дата) съм попадал на хвърчащи камъчета от гумите на други коли. Учудването ми беше голямо, когато вещото лице ми каза: "Капакът е за боя. А решетката - да я пишем ли и нея за една боя?". Та мисълта ми е, че понякога човек се притеснява, а нещата се подреждат по-добре и отколкото някога си е представял. Желая безпроблемно минаване при застрахователите.
              Благодаря ти, колега!

Коментар

Working...
              X