Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

инфо за чинкуеченто 0,9. 1994г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

инфо за чинкуеченто 0,9. 1994г

Колеги, току що се регистрирах, тъй като ставам един от вас. Взех си втора кола само за градско. А именно фиат чинкоеченто. Имам 124ка бензин и ми харчи бая в града и реших вместо газов инжекцион да ми слагат и да го развала да си купя с тия пари икономична кола. Интересува ме има ли някой такава тук, колко му харчи, кое е слабо място. Тази където взех ми изглежда като нова. Няма ръжди, чист мотор, всичко и работи, но какво да очаквам.
    какъв хубав човек в какво грозно тяло се е скрил

Еееее, все едно не съм в форума на фиат. Никой ли нищо незнае за тази кола, ако може така да се нарече.

Коментар

Аз имам подобна измислиотина и от време на време карам Ц класата на бивсиа ми зет и затова те питам-осте ли не си се отървал от него? Са по сериозно:7.5-8 газ пловдивско градско, 6.5-7 навън...
      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

При нормално каране ще я докараш на 6/100.lubo_Y10с-ъто и ш-то колега,наблегни на тях.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

lubo_Y10 написа:
          Аз имам подобна измислиотина и от време на време карам Ц класата на бивсиа ми зет и затова те питам-осте ли не си се отървал от него? Са по сериозно:7.5-8 газ пловдивско градско, 6.5-7 навън...
          От кой да се оттърва, от бившия ти зет ли:")))А сега по-сериозно: като части какво си сменял, скъпо ли е?

Коментар

Не е масов модел просто и затова никой не пише.Малко недомислица си е. некво като фиат панда.Да си беше взел пунто или браво, доста по разпространени и части много за тях има.Не се надявай като е 0.9 да е супер икономично.
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
              Не е масов модел просто и затова никой не пише.Малко недомислица си е. некво като фиат панда.Да си беше взел пунто или браво, доста по разпространени и части много за тях има.Не се надявай като е 0.9 да е супер икономично.
              В интерес на истината още не съм го взел, но смтам да направя тази грешка. Просто е възможно най малката кола, а не точно недомислица. Вътре си е широко, въпреки малките габарити. За 800лв го взимам. Кой ще ми даде пунто за тези пари в отлично състояние. Ако има ще го взема.

Коментар

pecata написа:
                При нормално каране ще я докараш на 6/100.lubo_Y10с-ъто и ш-то колега,наблегни на тях.
                Кажи ми на латиницата къде се намират Ч Ш и Я преди конвертирането защото на БГ ми е голяма мъка?

Коментар

lubo_Y10 написа:
                  pecata написа:
                  Кажи ми на латиницата къде се намират Ч Ш и Я преди конвертирането защото на БГ ми е голяма мъка?
                  При мен е колкото и да не ти е приятно както следва: `, [, q

Коментар

` [ q маи не става несто. А по темата моито е Ланциа демек престижната марка на котилото ФИАТ. Ангренажа го смених веднага застото не знаех це този мотор не удриа клапани-оказа се оригинален с голиам надпис ЛАНЦИА сложих некво менте. Водна помпа за всеки слуцай смених и тиа оригинална-с надпис Ланциа За 30 000 км, само наливам и карам като съм си купил за резерва датцик колианов вал и бобина-делко (моита е електронна на Бос)...А, тази зима се иадосах и смених термостата, бесе блокирал отворен и не ми се даваха 30 лв. за нов но се оказа це има и по 15 и след 2 зими студуване тази бесе жега.п.п.ремък-20лв.в. помпа-37датцик-20старбобина-50 стара

Коментар

колега, една приятелка има същото возило, много му се радва! В Русе само се кара, тя говори за разход от около 6 в града.... не мога да и вярвам все пак е жена.... Според мен е добра инвестиция, вземай смело! Щом е като ново.... значи е доста запазено... това е кола, без значение панда или пунто, емблемата е ////, което ме навежда на мисълта, че би трябвало да е измислено правилно, все пак фиат Цинкуечиенто /демек 500/ си е легенда.... Фиат са номер 1 в малките автомобили!друго не мога да ти кажа! Успех дано ти е на късмет! Частите са на добри /тънки/ цени.Поздрави!
                      Ето ме вече с Фиат

Коментар

Взех го. Връщане назад няма. Много е запазено и му се радвам. Никакви забележки нямам. Въпреки, че имам други по-хубави коли, това возило някакси ми е по-забавно. Само едно нещо ме кара да се замислям и немога да си го обяса точно. Като отварям капачката на резервоара и излиза въздух. Ще засеча разход и всичко интересно свързано с колата и ще напиша тук, че няма много инфо за тази кола.

Коментар

ванко написа:
                          infineon написа:
                          В интерес на истината още не съм го взел, но смтам да направя тази грешка. Просто е възможно най малката кола, а не точно недомислица. Вътре си е широко, въпреки малките габарити. За 800лв го взимам. Кой ще ми даде пунто за тези пари в отлично състояние. Ако има ще го взема.
                          Е за 800 лв може, макар че това няма абсолютно никакви екстри.Става за играчка.Иначе аз за 1200 лв миналата година си намерих браво 99 -та.Ако го галиш ще е икономично, но ако го настъпваш да върви като нормална кола, сигурно ще гълта към 7.От автокъща ли е толкова пари?Щом си фен на малките коли можеше да потърсиш фиат сейченто, Той е по модернизиран и по красив, също с такъв двигател.
                          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Е за 800 лв може, макар че това няма абсолютно никакви екстри.Става за играчка.Иначе аз за 1200 лв миналата година си намерих браво 99 -та.Ако го галиш ще е икономично, но ако го настъпваш да върви като нормална кола, сигурно ще гълта към 7.От автокъща ли е толкова пари?Щом си фен на малките коли можеше да потърсиш фиат сейченто, Той е по модернизиран и по красив, също с такъв двигател.[/quoteВзех го от едно момиче. С номера, нови гуми, аларма с централно, ЦД-МП3, преглед и трябва само ГО да направя другия месец. Смених му масла свещи филтри. Прегледахме го отдолу и всичко е като ново. Въпреки това има едно чукане отзад и то каточели на равен път се чува повече. Иначе на дупките е кокал. Какво може да е това тропане. Гледах капака на багажника да не е, гърнетата, окачването.. Има една резервна гума, но невярвам да е тя. Може ли да са амортисьорите, въпреки че са здрави.

Коментар

ванко написа:
                              Е за 800 лв може, макар че това няма абсолютно никакви екстри.Става за играчка.Иначе аз за 1200 лв миналата година си намерих браво 99 -та.Ако го галиш ще е икономично, но ако го настъпваш да върви като нормална кола, сигурно ще гълта към 7.От автокъща ли е толкова пари?Щом си фен на малките коли можеше да потърсиш фиат сейченто, Той е по модернизиран и по красив, също с такъв двигател.[/quoteВзех го от едно момиче. С номера, нови гуми, аларма с централно, ЦД-МП3, преглед и трябва само ГО да направя другия месец. Смених му масла свещи филтри. Прегледахме го отдолу и всичко е като ново. Въпреки това има едно чукане отзад и то каточели на равен път се чува повече. Иначе на дупките е кокал. Какво може да е това тропане. Гледах капака на багажника да не е, гърнетата, окачването.. Има една резервна гума, но невярвам да е тя. Може ли да са амортисьорите, въпреки че са здрави.
                              Тампони на задния мост.А цената щом е с тия всичките неща то колата си е почти подарък.И аз бих я взел за толкова пари Със здраве да си я караш.
                              FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Working...
                              X