От около месец се появи това кофти придърпване като дам средно газ. Примерно излизам от завой на втора с около 20-25, настъпвам и почва да придърпва. А на равен път е позагряла и я оставя без газ на втора си върви сама. Свещи и въздушен филтър са сменени. Свещите са GM (General Motors) и ми изглеждат прилични в сравнение с ментетата Champion, които масово се продават. Оборотите на свободен ход са стабилни, ходих на компютърна диагностика в сервиз на Фиат - нищо. Току що измериха и компресията и беше 14,12,14,12 на средно загряла кола - около 4км до сервиза (1-2 светофара). Доколкото си спомням от Аутодата компресията мисля, че трябваше да е 9.1 или 9.9, но не съм сигурен. Сега съм се насочил към кабели за свещи, защото оригиналните Bosch вече са нацепени в основата. Съмнявам се, че ще е от кабелите, защото проблема е само на втора и трета. Препоръчайте някакви кабели. Отделно се замислям за чистене на инжектора, но трябвало да седи 3 часа във ваничка, а засега нямам толкова време за сервизи. Някакви други идеи от какво може да придърпва така

Коментар