Здравейте. Решил съм да си взимам типо 1.1 карб 89 година с газ за 600 лв. за товарно магаре тъй като е голяма кола, но незнам какви хронични заболявания имат тези коли. Читаво ли е като мотор ходава част? нормален ли е разхода, за какво да се оглеждам като го гледам и т.н. Благодаря предаварително!! п.с. ако съм объркал раздела се извинявам предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за типо 1.1 карб
Collapse
X
-
Относно мотора не мога да кажа нищо,защото и четерите типотами са били над 1,4.Но за другото мога да разказвам до утре,но основното е:наведи се и виж как са праговете отдолу,често гният и само отдолу и на пръв поглед не се вижда,покарай я през малко дупки и се ослушвай за тракане от към ходовата част.Изреди всички скорости и внимавай за виене и хърхорене от кутията.Като я покараш следи температурата трябва да седи около 90 градуса.Изфорсирай я два-три пъти и се огледай за пушек от ауспуха.Пробвай дали работи на бензин и газ,често работи само на газ.Но за 600 лева,не очаквай да е цвете.Общо взето са здрави и лесни за обслужване,а и частите са евтини.Успех!
Fiat Brava 1.2,16в
-
Тегло* 905 кг (Собственото тегло на автомобила се измерва със стандартно оборудване и присъстващи всички необходими консумативи, без наличието на пътници и допълнителен багаж.)+ Газовото, което нямам идея колко тежи, но чак 1150...???Колега, ти типо със същия мотор ли си теглил на тея везни?'97 Brava 1.6 16v
Коментар
-
Части има вече и на вторичните ,двигатели бол за по 100-150 лева така че карай до спукване ,после слагаш нов мотор и продължаваш,няма какво да му оглеждаш само да не гори много масло ,че трябва да си носиш бутилка редовноЗа тези пари и читава лада няма да намериш ,верно че ладата е по-доброто магаренце ,но фичото е бие по разход и за мен е по-добрия вариант.А разхода трябва да е под 10 /100газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар