Харесах един Фиат 500 1998 година двувратка за баща ми ......Буквално е като нов....Притесняваме само че двигателя е малко омаслен откъм гарнитурата(предполагам не е фатално) и най вече че е 900 куб.см. ....не са ли много малко.....Някой има ли впечатления относно въпросната кола.....За какво да гледам..?.......Подръжка,вървеж(ако изобщо може 900 кубика да върви),обсслужване и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет при покупка на Фиат 500?
Collapse
X
-
прощавайте за това http://testdrive.bg/testdrive/preview28.html става дума....но като чета тук какви са коментарите.....почвам да се отказвам.....а пък колата е като нова.........сервизният и комплект не е разопакован даже
Коментар
-
paneli написа:сервизният и комплект не е разопакован дажеFiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
-
Пандата е с такъв двигател 900кубика 40к.с. идеална е за градска кола, за извън градско е леко неудобна, но пак става, сменяш гарнитурата и спира омасляването, откъм двигател е желязна с верига, сменяш масло и филтри и забравяш, от 2004г. до сега съм сменял само предни амортисьори и консумативи естествено. Няма да сбъркаш с избора си! Успех с покупката!Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
да ме прощява колегата nicko но аз не ям доматите с колците....Казвам че колaта е като нова.....крика е само допълнение......нов двигател,нова тапицерия,няма грам ръжд отдолу отгоре и т.н...Преди 4 годинои си взех Рено Сценик 1998г. на което крика му беше същият нов,а като го вдигнахме да го огледаме отдолу му стояха кабелите по ел.инсталация....За 4 год. съм сменил акумулатор и гърнета...това е....че въпроса ми беще ....дали сте съгласни със статията по горе....че плашещо изглежда....ако може собственици на такива мащинки да коментират само
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар