Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет при покупка на Фиат 500?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет при покупка на Фиат 500?

Харесах един Фиат 500 1998 година двувратка за баща ми ......Буквално е като нов....Притесняваме само че двигателя е малко омаслен откъм гарнитурата(предполагам не е фатално) и най вече че е 900 куб.см. ....не са ли много малко.....Някой има ли впечатления относно въпросната кола.....За какво да гледам..?.......Подръжка,вървеж(ако изобщо може 900 кубика да върви),обсслужване и т.н.

Колега, нещо си объркал и двигателя и годината на производство. Фиат 500 няма двигател 900 кубика и не се произвежда през 1998 година Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

seicento - 600
      Peugeot 406, 2000 HDi 90
      ex. Peugeot 106 1,5 D
      ex. Ritmo 70 138B2.000
      ex. Tempra 2.0 159A6.046
      Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

прощавайте за това http://testdrive.bg/testdrive/preview28.html става дума....но като чета тук какви са коментарите.....почвам да се отказвам.....а пък колата е като нова.........сервизният и комплект не е разопакован даже

Коментар

paneli написа:
          сервизният и комплект не е разопакован даже
          Това си е чист маркетингов трик на търговците, комплекта наистина е нов, и целта е единствено рекламна.Обаче работи, и то добре ПП За да им върнеш жеста, като стигнете да пазарлъка, кажи нещо от рода на "... харесва ми, и колата и цената... обаче ЖЕНАТА ако разбере че не съм се пазарил както трябва, ще ме..." и това работи добре
          Fiat Brava 1,2 16V SX и колело

Коментар

Пандата е с такъв двигател 900кубика 40к.с. идеална е за градска кола, за извън градско е леко неудобна, но пак става, сменяш гарнитурата и спира омасляването, откъм двигател е желязна с верига, сменяш масло и филтри и забравяш, от 2004г. до сега съм сменял само предни амортисьори и консумативи естествено. Няма да сбъркаш с избора си! Успех с покупката!
            Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
            Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year

Коментар

да ме прощява колегата nicko но аз не ям доматите с колците....Казвам че колaта е като нова.....крика е само допълнение......нов двигател,нова тапицерия,няма грам ръжд отдолу отгоре и т.н...Преди 4 годинои си взех Рено Сценик 1998г. на което крика му беше същият нов,а като го вдигнахме да го огледаме отдолу му стояха кабелите по ел.инсталация....За 4 год. съм сменил акумулатор и гърнета...това е....че въпроса ми беще ....дали сте съгласни със статията по горе....че плашещо изглежда....ако може собственици на такива мащинки да коментират само

Коментар

Working...
              X