Аз не се оплаквам - все пак това е първия "по-сериозен" ремонт който правя ... ако това може да се нарече сериозен ремонт
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прецакан маховик JTD105
Collapse
X
-
///// написа:А и друго нещо да добавя - колега Chaveto, наясно съм че не си виждал маховик на ЖТД и те моля да не ме коментираш. Аз само споделям моя практически опит безплатно и не печеля нищо от резервните части.И в заключение - ако аз не съм парав, то тази тема изобщо нямаше да съществува.
Коментар
-
Последна информация Първите 3-4 дена се усещаше осезаемо тресене при потегляне без газ. На практика без да подам газ не можех да тръгна. Чак като навъртях 200 км градско тресенето изчезна - явно съединителя вече се напасна по новия маховик. Вече има и към 300 км извънградско и колата пак си тръгва плавно от място Пробвах и при резки ускорения на магистралата - също няма тресене.
Коментар
-
Повърхността му беше абсолютно идеална - май имаше снимки във форума ... Всъщност такова тресене имаше и преди като сменях съединител и вероятно е нормално докато двете повърхности си паснат.Единственото ми притеснение беше за състоянието на демпферните пружини. Но вече минах към 600 км по празниците и няма поводи за притеснение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар