то щом гние външно- значи гние и вътрешно. Но пак няма да е лошо да го боядисаш- така поне ще гние само от вътре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за "Спортните гърнета от Илиенци"
Collapse
X
-
ForceWere написа:то аз незнам да има боя която да издържа. Дори тези шпреове каде се водят че издържат до 650градуса. То като се е напекло и като мишеш през някоя локва и боята за нула време ще се олюпи.
Коментар
-
jamie написа:ForceWere написа:то аз незнам да има боя която да издържа. Дори тези шпреове каде се водят че издържат до 650градуса. То като се е напекло и като мишеш през някоя локва и боята за нула време ще се олюпи._______________________________________
0885261834
Коментар
-
Все пак не подценявайте и друг важен фактор-теглото!!! Смотаните гърнета тежат много повече от оригиналните! Е това съм се убедил, когато на старата кола ми сложиха някакво гърне направи си сам в една арабска работилница!Тогава нищо не разбирах и резултата бе често изпадащо гърне! Купувах си само качествени тампони, които за няколко месеца заради по-тежкото гърне се късаха! Проблема се реши, когато гърнето изгни след две години и сложих оригинално барабар с всички извивки и захващания конкретно за моя автомобил! От тогава смених още едно задно гърне и 5-6 години тампон не съм късал!
Съгласете се, че е гадно да ви се изсипе гърнето посред пътя и то особено, ако сте извън населено място!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
може да са по тежки, въпреки че аз нямам проблеми с тампоните все още, но пък като сложиш спортно- за да има по голям ефект махаш средното и теглото пак си става нормално. А пък и неръждавейката ще искара доста повече от 2-3 години.Но ние чак пък неслагаме домашно модвани гърнета.Tofas- Sahin 1.6 карб.
Коментар
-
Selqatin написа:jamie написа:ForceWere написа:то аз незнам да има боя която да издържа. Дори тези шпреове каде се водят че издържат до 650градуса. То като се е напекло и като мишеш през някоя локва и боята за нула време ще се олюпи.За 80лв са най-гадните.Хубав YED е около 100-120лв.А аз като ги нямам тези пари в момента,а ми се налагаше трябваше да взема нес спорта за 45
Иначе не е лошо гърнето,проблема е,че не е от нераждавейка,но ще го мина с една шкурка и ше го пръсна с хубава боя
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:Под 80лв YED нямаЗа 80лв са най-гадните.Хубав YED е около 100-120лв.А аз като ги нямам тези пари в момента,а ми се налагаше трябваше да взема нес спорта за 45
Иначе не е лошо гърнето,проблема е,че не е от нераждавейка,но ще го мина с една шкурка и ше го пръсна с хубава боя
Па що зор видех и за монтажа,и там едни пазарлъци защото и аз бех с одраничен бюджет :D
Selqatin написа:Abarth. написа:Под 80лв YED нямаЗа 80лв са най-гадните.Хубав YED е около 100-120лв.А аз като ги нямам тези пари в момента,а ми се налагаше трябваше да взема нес спорта за 45
Па що зор видех и за монтажа,и там едни пазарлъци защото и аз бех с одраничен бюджет :D
Единия вика "Тва са най-качествените спортни гърнета и немога да ти смъкна една стотинка..." и аз му теглих една...дейба мангала прост
А като зех нес спорта оптивам тука в моя квартал да ми го монтират и тоя ми вика "без да ми казваш нищо направо отивай и го връщай,ще ти трещи та ше те спират полицайте и след 1 месец е изгнило,отиди върни го и аз ше ти сложа от мойте...иначе за слагане ше ти взема 40лв
" и на тоя му теглих една и отидох в надежда и един пич ми го сложи за 25лв :D Пак са много,ама бях на зор,мойто гърне стандартното цялата вата беше станала на пастет в гърнето и беше запушила всичко и колата неможеше да откине
Та ше го мина тука имам един много добър спрей точно за тая работа и дано кара поне година
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
ForceWere написа:аз съм с YED за 80лв. и не разбрах кое му е гадното.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар