Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за "Спортните гърнета от Илиенци"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за "Спортните гърнета от Илиенци"

Вчера шумоизолацията от крайното ми гърне (няква като вата) е станала на топка и излиза по много малко и много трудно от крайното гърне и май е заседнала някъде и колата няма никаква мощност Ходих при едни в надежда,където правят гърнета и ми казаха,че спасението е ново гърне,а да ми направят същото като мойто излиза към 80лв Та мисля един вариянт с тия гърнета "спортните" от илиенци YED мисля че бяха Знам че не са първо качество,но ще ми излезе по евтино от нормалното гърне,а и ше вади някъв звук Но отдолу генерацията и по точно крайното гърне ми върви на една страна и накрайничето е извито за да излиза направо от бронята,а като гледам "илиенските" гърнета са прави Мисълта ми е ако го взема да не ми стои на една страна гърнето,защото става много грозно и въобще не съм запознат с тия системи,затова ако може да ми кажете дали тези гърнета от илиенци (доколкото видях май са само прави ) могат да се направят така,че да излизат от бронята прави,а не на една страна
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Re: Питане за "Спортните гърнета от Илиенци"

Abarth. написа:
    Вчера шумоизолацията от крайното ми гърне (няква като вата) е станала на топка и излиза по много малко и много трудно от крайното гърне и май е заседнала някъде и колата няма никаква мощност Ходих при едни в надежда,където правят гърнета и ми казаха,че спасението е ново гърне,а да ми направят същото като мойто излиза към 80лв Та мисля един вариянт с тия гърнета "спортните" от илиенци YED мисля че бяха Знам че не са първо качество,но ще ми излезе по евтино от нормалното гърне,а и ше вади някъв звук Но отдолу генерацията и по точно крайното гърне ми върви на една страна и накрайничето е извито за да излиза направо от бронята,а като гледам "илиенските" гърнета са прави Мисълта ми е ако го взема да не ми стои на една страна гърнето,защото става много грозно и въобще не съм запознат с тия системи,затова ако може да ми кажете дали тези гърнета от илиенци (доколкото видях май са само прави ) могат да се направят така,че да излизат от бронята прави,а не на една страна
    според мен щом искаш "универсално" гърне по добрия вариант е да го вземеш от сервиз който се занимава с монтаж и продажба на гърнета за да може на място да преценят за размери и т.н да не пускаш после тема в раздел "продава"
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Re: Питане за "Спортните гърнета от Илиенци"

stef написа:
      Abarth. написа:
      според мен щом искаш "универсално" гърне по добрия вариант е да го вземеш от сервиз който се занимава с монтаж и продажба на гърнета за да може на място да преценят за размери и т.н да не пускаш после тема в раздел "продава"
      Проблема е че съм зле с парите и затова питах за илиенските,защото още отпреди исках да слагам да вадя някъв звук
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

аз съм със такова от илиенци, цялоно е неръждавейка- преди ми излезна 75лв. А монтажа ми излезна 35лв. като от тях дадоха около 1метър тръба, и си поиграха да сочи назад, защото фабричното гърне седи леко на една страна. Ако искаш хубав звук трябва да махнеш средното гърне и да сложиш права тръба на негово място, казвам го от опит.
        Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

ForceWere написа:
          аз съм със такова от илиенци, цялоно е неръждавейка- преди ми излезна 75лв. А монтажа ми излезна 35лв. като от тях дадоха около 1метър тръба, и си поиграха да сочи назад, защото фабричното гърне седи леко на една страна. Ако искаш хубав звук трябва да махнеш средното гърне и да сложиш права тръба на негово място, казвам го от опит.
          Той звука че ще е хубав,хубав ше е,ама ако гърми много,ушевите??? не искам да ме спират за някво си гърне.при тебе как е? много шумно ли работи така?

Коментар

ами ако има средно гърне разликата се осеща само ако седиш до него- демек почти няма никаква разлика. Но преди около 1месец резнах средното и сега палим алармите от 20-30м. Иначе за сега нямам проблем с ушевите, но като видя че седят и връщам малко газта, че ако мина с 4000+оборота сигорно ще ме спрат. Но вади страшен звук, на едно място като исфорсираш и ти пълни душата много злобно. Абе заслужава си да си вземеш такова, мойто вече е на около 9месеца и като го измия и се едно съм го сложил вчера.
            Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

...

Коментар

та чак и субарото може да завижда :D
                Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

бе и аз да се включа, да питам има ли файда от тея гърнета? Или е само за газария и звук? Аз съм с дизел, въпреки това имам мн мерак да я тунинговам малко (гърненце,прагове...)дайте съвет каде как и за колко
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

гърнета

Ами става но ако търсиш качество е много пари иначе и от Илиенци става но незнам ефекта какъв е .Моето задно е 300лв.Средно 270лв и други такива като фиртър, пружини ,амортесиори, спирачки , джанти +гуми ,фарове с кристарни стъкла и др.
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Надявам се да не ми се карате много,но днеска рискувах взех едно гърне за 50лв Nes Sport,сложиха ми го и вади убав звук а и колата си тръгна нормално (защото нормалното ми се беше запушило).Не изявявах желание да слагам спортно гърне,но излезе по евтино а колко ше издържи е друг въпрос,ама вади доста чист и плътен звук

Коментар

ми с здраве да си бръмчиш. Само неразбрах как вади хубав звук като не било спортно, или имаш предвид че чуваш звука на тишината
                        Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Abarth. написа:
                          Надявам се да не ми се карате много,но днеска рискувах взех едно гърне за 50лв Nes Sport,сложиха ми го и вади убав звук а и колата си тръгна нормално (защото нормалното ми се беше запушило).Не изявявах желание да слагам спортно гърне,но излезе по евтино а колко ше издържи е друг въпрос,ама вади доста чист и плътен звук
                          А от какъв материал е за трази цена?

Коментар

YED са качествени и звука им е жесток,сега всеки се обръща след колата ми,аз съм с само едно гърне неръждавейка с голем диаметър отзаде За коне качва можеби малко,ма не повече от 4-5 и те идат от катализатора не от гърнето

Коментар

NesSport вземи го боядисай отвън с нещо по-сериозно - тези гният ВЪНШНО !!!

Коментар

Working...
                              X