Привет, колеги.Купих още една Marea 1.6 16V и ми предстои регистрация следващата седмица.Искам преди минаването в КАТ да проверя номера на мотора, но не знам къде се намира.Не си спомням къде гледах и за моята навремето.Открих една тема с търсачката, но бяха свалили снимките и не успях да си свърша работа.Също така ме интересува някой минавал ли е КАТ наскоро?Познати ми споделиха, че от 2-3 месеца при регистрация на автомобил нов внос, се инспектирали всички възли на колата от новоназначени механици - вярно ли е това?Проверявали за течове по мотора, изпуснали амортисьори и тн.Не става дума за обичайния преглед, светят ли светлините и държат ли спирачките, а за доста засилена инспекция.Става дума за Пловдив.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Номер на мотора - къде се намира?Инспекция при рег. в КАТ?
Collapse
X
-
Етикети: –
-
lithrone
Gankov74 написа:имам 1.6 16 и нямам номер на двигател заводски е така
Коментар
-
1.6, 16в има номер!!!.Номера е отдолу, откъм страната на скоростната кутия.Аз като се регистрирах в КАТ брах ядове точно защото онзи "специалист", който ме посрещна на канала видя номера на скоростната кутия и се сопна, че съм сменял двигателя...скандали, накара ми се, че съм купил кола без да гледам какво ми продават, искаше да я заключат до изясняване на случая...даже не пожела да ме изслуша...Оправихме случая след седмица...намерих му фактура, за двигател с номера който ми е и готово...ако беше видял номера на мотора, а не на ск. кутия нямаше да се занимавам седмица и нещо с глупости...Изтегли си ръководството-част 1, там в началото има картинки с местата на номерата на рамата и мотора за всички версии.По спомен номера на двигателя е с означен с буква "С".
Коментар
-
lithrone
curko написа:1.6, 16в има номер!!!.Номера е отдолу, откъм страната на скоростната кутия.Аз като се регистрирах в КАТ брах ядове точно защото онзи "специалист", който ме посрещна на канала видя номера на скоростната кутия и се сопна, че съм сменял двигателя...скандали, накара ми се, че съм купил кола без да гледам какво ми продават, искаше да я заключат до изясняване на случая...даже не пожела да ме изслуша...Оправихме случая след седмица...намерих му фактура, за двигател с номера който ми е и готово...ако беше видял номера на мотора, а не на ск. кутия нямаше да се занимавам седмица и нещо с глупости...Изтегли си ръководството-част 1, там в началото има картинки с местата на номерата на рамата и мотора за всички версии.По спомен номера на двигателя е с означен с буква "С".
Коментар
-
lithrone написа:curko написа:1.6, 16в има номер!!!.Номера е отдолу, откъм страната на скоростната кутия.Аз като се регистрирах в КАТ брах ядове точно защото онзи "специалист", който ме посрещна на канала видя номера на скоростната кутия и се сопна, че съм сменял двигателя...скандали, накара ми се, че съм купил кола без да гледам какво ми продават, искаше да я заключат до изясняване на случая...даже не пожела да ме изслуша...Оправихме случая след седмица...намерих му фактура, за двигател с номера който ми е и готово...ако беше видял номера на мотора, а не на ск. кутия нямаше да се занимавам седмица и нещо с глупости...Изтегли си ръководството-част 1, там в началото има картинки с местата на номерата на рамата и мотора за всички версии.По спомен номера на двигателя е с означен с буква "С".
Коментар
-
rudiem написа:Нали знаете, че номерата ни не са набити, а са електродъгово нанесени. Надпсите стоят все едно са направени от малки дупчици. Може би за това трудно се намират, все пак са на такива места където доста се цапа и ръждясва.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар