Колеги дали скоростните кутии на пунто 1.1 и типо имат големи разлики и дали може да се замени кутия от типо 1.6 с кутия на някоя от модификациите на Пунто до 98" (или за конкретните 1.1 мотори)Моля колеги който знаят да помогнат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростна кутия от ТИПО 1.6 моно на Пунто 1.1
Collapse
X
-
Valiosport написа:Никога не мой да стане това е със сигурностНе е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
Типо не съм имал ,но унота 2 броя и имам над тях наблюдения.Знам ,че мк2 уно с пунто стават кутийте.Незнам мк1 уно с типо дали стават (директен монтаж)И друго това че са различни типо-пунто както казват колегите ,но дали вътре 2те оси със зъбчатките са различни?Ако искаш мога да питам моя майстор той от нищо нещо прави и 100% ще знае .Имам също разглобена кутия от уно мк1 мога да направя снимки ако ти трябват.
Коментар
-
///// написа:Ами поне на прима виста - полуоските се различават. На типото е с вътрешно каре тип "тройка" и лагер-маншон, а на пунтото е със семеринга и полуоската влиза на шлици в диференциала.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар