Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко гори Фиат Мареа 1.6 16v

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко гори Фиат Мареа 1.6 16v

Здравейте колеги,наскоро си купих Фиат Мареа 1.6 16v та искам да попитам колко по принцип трябва да гори защото моята ми се струва,че гори много.Мерси предварително

:D Най-точния и коректен отговор е: колкото й сипеш Аз съм с Браво със същия мотор- София <9,5-10/100 не съм засичал.Извън града варира- засичал съм от 6,8 до около 8/100.Зависи от много неща, най-вече стил на шофериране, трафик, състояние на двигателя...бе много неща.Има теми за разхода на този мотор, ако ти се чете разрови с търсачката.Много безаварийни километри! и дано само разхода да ти е основната грижа :D

Коментар

На бензин не съм я засичал. На газ (ГИ Зенит) 12-14/10 софийско, 8-10/100 извънградско в зависимост от натискането.
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

По каталог -11,4л./100-градско -6,6л./100 -извънградско.
        MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
        ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Благодаря на всички който се включиха в темата просто исках да разбера да ли е нормално да гори 7 на 100 извън грацко,мерси още веднъж за помоща

Коментар

Ключ

Коментар

Използвай сайта: http://www.automedia.bg/ там си пише всичко като чукнеш на марката и модела и т.н. Относно разхода тази голяма кола с този "малък" двигател как няма да гори. Аз преди карах Брава 1.4 12V какво да ти кажа - икономия няма защото двигателя е натоварен. С мн лек педал може да я докараш на заводското, иначе те чака зареждане
              Живей живота си, втора серия няма!

Коментар

Working...
              X