Абе колеги карам я от година вече ама много ме дразни това и незнам дали е проблем. Когато включа климатика и направо неще да тръгне колата. Трябва да тръгвам с над 2000 об/мин. до 2000 направо се влачи едва-едва и тогава като влезе в турбо режим и се изстрелва. Нормално ли е това-споделете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатик-ускорение
Collapse
X
-
Re: Климатик-ускорение
TabE-Marea написа:Абе колеги карам я от година вече ама много ме дразни това и незнам дали е проблем. Когато включа климатика и направо неще да тръгне колата. Трябва да тръгвам с над 2000 об/мин. до 2000 направо се влачи едва-едва и тогава като влезе в турбо режим и се изстрелва. Нормално ли е това-споделете?
Коментар
-
Re: Климатик-ускорение
TabE-Marea написа:Абе колеги карам я от година вече ама много ме дразни това и незнам дали е проблем. Когато включа климатика и направо неще да тръгне колата. Трябва да тръгвам с над 2000 об/мин. до 2000 направо се влачи едва-едва и тогава като влезе в турбо режим и се изстрелва. Нормално ли е това-споделете?
Коментар
-
Добре де вие взехте да ми се карате сега. Никога не съм имал за цел да пестя гориво. Никога не съм очаквал комби да е спортна кола. Просто попитах да споделите мнение ,защото на доста коли "почти" не се усеща климатика(и то дизели около 100 коня) само че не са FIAT. Затова потърсих мнение на колеги с FIAT.И колега doofiat кажи ми(ама първо иди и погледни) ти всеки път ли тръгващ на 1-а с над 2000 об/мин.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
TabE-Marea написа:Добре де вие взехте да ми се карате сега. Никога не съм имал за цел да пестя гориво. Никога не съм очаквал комби да е спортна кола. Просто попитах да споделите мнение ,защото на доста коли "почти" не се усеща климатика(и то дизели около 100 коня) само че не са FIAT. Затова потърсих мнение на колеги с FIAT.И колега doofiat кажи ми(ама първо иди и погледни) ти всеки път ли тръгващ на 1-а с над 2000 об/мин."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
TabE-Marea написа:Добре де вие взехте да ми се карате сега...
Коментар
-
TabE-Marea написа:Добре де вие взехте да ми се карате сега. Никога не съм имал за цел да пестя гориво. Никога не съм очаквал комби да е спортна кола. Просто попитах да споделите мнение ,защото на доста коли "почти" не се усеща климатика(и то дизели около 100 коня) само че не са FIAT. Затова потърсих мнение на колеги с FIAT.И колега doofiat кажи ми(ама първо иди и погледни) ти всеки път ли тръгващ на 1-а с над 2000 об/мин.
Коментар
-
me_to_u когато мога идвам бе колега ама скоро не ми се е отдавала възможност . А колкото до вървежа ясно е, че е нормално да не върви, ама чак пък толкоз. Трябва като се видим да ти демонстрирам. На всички включили се, благодаря все пак за успокоението, ама все си мисля че не може чак толкова да ме спъва.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар