TabE-Marea написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатик-ускорение
Collapse
X
-
[quote="me_to_u"]TabE-Marea написа:..... И при мен ако включа духалката и карам още двама-трима(те всичките по 100 кила) и става ела да ме бутнеш. Слабички са ни бараките, за това се усеща толкова много. На 300 к.с. не че не се усеща, но няма да е като спряла мисля....Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Определено мощността на двигателя е решаваща. При мен на бензин климатика почти не се усеща. Усеща се като се включи, но да забива така както описвате не ми се е случвало. При потегляне или рязко ускорение климатика се изключва, за да няма никакви проблеми, надявам се и при вас да е така. На метан е по-лоша ситуацията, при него 15-20 коня пасат по ливадите вместо да помагат на останалите, ама да не мога да потегля чак пък е смешно.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
-
duw2 написа:Определено мощността на двигателя е решаваща. При мен на бензин климатика почти не се усеща. Усеща се като се включи, но да забива така както описвате не ми се е случвало. При потегляне или рязко ускорение климатика се изключва, за да няма никакви проблеми, надявам се и при вас да е така. На метан е по-лоша ситуацията, при него 15-20 коня пасат по ливадите вместо да помагат на останалите, ама да не мога да потегля чак пък е смешно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Извинявай, не искам да те дразня. Разбирам тревогата ти. Като обобщение искам да кажа, че има проблем някакъв с мощността на двигателя. Неможе да е предвидено така от производитела. Мегана на приятеля ми е 85 коня и не му личи толкова да се тормози. Твоя компресор е по голям(купето ти е по-голямо), но немога да се съглася нормално да стопира така двигателя на старта. Специалист ми е казвал, че товара от компресора е все едно, че теглиш друга кола. На твое място бих отишъл на сервиз да погледнат. Успех.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар