Имам теч на антифриз отдолу в дясната част под радиатора като се застане пред колата, в Ауто-Италия Варна се съмняват между маркуча от термостата към радиатора горе в дясно , в бързата му връзка макар, че там като пипам на добре загряла кола няма никакви следи от антифриз, както и в радиатора има съмнения ,като гледам отдолу има антифриз по кората в дясната част под радиатора!! Искат ми 100лв капаро за радиатор от София с обща сума 205лв, и 160лв за труд, като ако се окаже, че не е радиатора като разглабят колата , си губя 100те лв капаро!! Какво да правя идеи някакви, записах си част в друг сервиз оторизиран на Фиат на изхода за София , но и там се съмнявам че положението ще е същото!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч антифриз - Стило 1.6
Collapse
X
-
Оправих си колицата, в сервиза на Алфа на изхода за София, преди Лукойла, взеха ми за труд 40лв, вмест 160лв в другия сервиз, радиатора се оказа, италиански АVА сложиха , на цена 235лв, и антифриза смених, че откакто съм купил колата не го бях сменял, и така!! Много съм доволен от горепосочения сервиз, има си го и в сайта на Фиат него като оторизиран!!
Реклама
Collapse
Коментар