Сигурно вече ви е писнало от мен, но мъки и неволи с автомобила, след като се оказа, че предния мегапроблем бяха изпогорелите свещи, тази сутрин колата ме втрещи. Слезнах малко да я разходя по магистралата, въртя ключа, светва таблото светва си всичко, въртя ключа и ... нищо. Двигателя дори не превъртя да опита да запали. Имам ток в акумулатора, всички уреди си работят нормално ... е шах с пешката някакави идеи, защото аз лично нямам ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.9 JTD по дяволите пак не пали ...РЕШЕНО
Collapse
X
-
Re: Фиат Брава 1.9 JTD по дяволите пак не пали ... (((((((
tigar4o написа:Сигурно вече ви е писнало от мен, но мъки и неволи с автомобила, след като се оказа, че предния мегапроблем бяха изпогорелите свещи, тази сутрин колата ме втрещи. Слезнах малко да я разходя по магистралата, въртя ключа, светва таблото светва си всичко, въртя ключа и ... нищо. Двигателя дори не превъртя да опита да запали. Имам ток в акумулатора, всички уреди си работят нормално ... е шах с пешката някакави идеи, защото аз лично нямам ...
-
Виж, тази тема.Абсолютно същият проблем имах. Както съм писал там, смяна на четки и/или втулки, поне така каза майстора. Обаче, сега като знам къде се намира стартера, и факта че са правили колата на тротоара, на който им я оставих (нямат даже и канал), нещо се съмнявам да е било това. По скоро са менили някое реле/бушон, кабел.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар