Здравейте.Купих си кабел и си направих диагностика на буто. Ще кача снимки. Някой може ли да ми каже, какво показват параметрите. Колата С оригиналният софт. ли е? Като за първи път диагностиката беше на място . Имаше запаметена грешка ,но що е то? Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило -някой може ли да преведе това
Collapse
X
-
Росене минало ми е отдавна :D, а на алтернатора няма как да му смениш четките без да го свалиш, най-малкото защото четките са на самото реле и с четките се сменя цялото реле. Демонтажа на алтернатора не е от най-приятните неща но накратко, махаш средната и дясната кора, освобождаваш 2-та тампона на двигателя от долната страна, сваляш меката връзка, откачаш ремъка, а самия алтернатор се държия на 2 болта, като за по-лесен достъп до болта от горната страна е желателно да свалиш кората над двигателя. Ако има нещо друго питай :D.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:Росене минало ми е отдавна :D, а на алтернатора няма как да му смениш четките без да го свалиш, най-малкото защото четките са на самото реле и с четките се сменя цялото реле..F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар