Здравейте на всички ! Живо се интересувам от Фиат Стило 1.6 16 волта :D и в общи линии позитивите и негативите на този автомобил като цяло . Става въпрос за екземпляр от 2002 година с 6 скорости. Прочетох за тампоните на задния мост и проблема с еърбега, но ме интересува и окачването като цяло, мотор и надеждност на автомобила . Разходи по подръжката, често срещани проблеми и т.н. Какъв е разхода в градски условия и извън града при по-динамично каране ? Позволява ли този мотор такова ? От бензиновите мотори има ли по-добър избор като разход /динамика ? Моля да не коментираме дизелите с тях съм наясно . Благодаря на всички изразили мнение предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.6 -Въпроси и препоръки преди закупуване.
Collapse
X
-
здраей колега,за бензиновите мАтори няма много оплаквания из форума, доколкото съм чел, но за дизелите колегата Емзо е направо гуру. Как и да е, щом ще си вземаш толкова старо Стило, замисли се дали да не е някое дизелова Браво-Брава-Мареа, мисля ще намериш 2001 година. Бензинката харчи доста, ако съдя по моята, а пък Стилото - колата Датчик, както я е нарекъл колега Емзо, ако бензиновата е в същото качество като на дизеловата - ще се вкараш в голямо приключение. И аз се чудех дали да не си взема Стило, ама май ще пропусна...Това е лично мнение, което не би трябвало да те ангажира по какъвто и да е начин.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
Динамика от 1.6 16 волта незнам някой да казва че има много. Не че имам нещо против 1.6 но вземам ли си бензинов мотор ще е 1.8. Несъм привърженик на малките мотори, разликата в разхода между 1.6 и 1.8 е минимална, но вървенето не е. Лично мнение ако ще е Стило или 1.8 или ЖТД.Успех!Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
cokata_23 написа:Динамика от 1.6 16 волта незнам някой да казва че има много. Не че имам нещо против 1.6 но вземам ли си бензинов мотор ще е 1.8. Несъм привърженик на малките мотори, разликата в разхода между 1.6 и 1.8 е минимална, но вървенето не е. Лично мнение ако ще е Стило или 1.8 или ЖТД.Успех!ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
Икономия от 1.2 и от 1.4 и от JTD.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=72329F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
кола
Гледаш първо състоянието на колата. Всички коли след 2000 са проблемни независимо марката .Има стопанисвани коли има и карани като за последно .И зависи къде ще е караш повече в гада или повече на дълги разтояния .като избереш кола ако имаш възможност дай да е пробва някой където има подобна да напари разликата .
Коментар
-
nedialk00
МОДЕРИРАНО4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
tattoos написа:A може ли повече инфо за цени на обслужване на този мотор и окачване, дискове и амортисьори ?ex-Punto 1.9JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар