Колеги, мисля да сменям въздушния и поленовия филтър на Бравото и искам да питам "FILTRON" дали са хубави защото са на доста добра цена - въздушния е 10,06лв., а поленовия е 9,82лв. Но нещо ми се струват много евтини! Какво ще кажете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Филтри
Collapse
X
-
филтри...FILTRON
FILTRON са полски, но фирмата е собственост на американския концерн DANA-Corporation ,изделията имат сертификат по ISO9001-мисля това е достатъчно/не е реклама !/Аз самият ползвам тези изделия и сега, и на старата си кола -без забележки!Като се погледнат и на външен вид изделията са качествени-за евтино не са евтини,просто цената е нормална...Ползвал съм и други марки...Е има и по-евтини,и по скъпи от тях...като не всички са сертифицирани по ISO 9001Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Това за филтрите че ги сменяш всяка година е вярно и не е чак от толкова голямо значение какъв ще бъде.Аз моя си го сменям на всеки 6 месеца дори!А отностно това за ISO-то не означава че изделието е качествено-това показва как се води документацията във фирмата-което се досещате е малко по-далечко от производствените линии.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар