Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Усилвател на волана - Стило - проблемен ли е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Усилвател на волана - Стило - проблемен ли е?

Здравейте!Един приятел имаше фиат пунто и покрай нея видях, че този "сити" режим само бърка работата. Пунтото беше 2000 година, някакви пътеки се изтривали и волана подскачаше, като луд, това беше премахнато, но не и оправено, знам, че имат много пунтота проблем с това. По същия начин ли стои въпроса и със стило, че гледам са на прилични пари, не изглеждат лоши Това честно казано ме притеснява обаче, ако може да ме консултирате малко ще съм благодарен.
    кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
    кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Усилвател на волана - Стило - проблемен ли е? - По-скоро - НЕ.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Серво усилвателя на волана не но достадруги проблеми имат като всяка кола.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Здравей Колега,Ако искаш повече информация какво е проблемно на Стилото - потърси всички теми на Emzo (търсачката може да търси по постове от определен потребител).
        Brava 1.6 EL, '98
        182A4

Коментар

Е, той emzo има 11000+ поста :D Какво да търся оттам, имам брава и съм много доволен от колата, поостаря и е нормално да огледам за заместник. Този форум е направен доста зле, като една мешавица всичко Няма отделно писане по модели, като търся нещо, как да го търся точно за стило? Интересува ме точно този модел в момента, ако има някой такава количка и ми напише какви са й проблемите, които се проявяват ще съм доволен
          кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.

Коментар

На 20 000 мисля да съм сменил колата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...3639Търси си я по-евтина, щото след това имаш 1000-1500лв разходи.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ААА, много благодаря, това търсех

Коментар

Working...
              X