Здравейте!Един приятел имаше фиат пунто и покрай нея видях, че този "сити" режим само бърка работата. Пунтото беше 2000 година, някакви пътеки се изтривали и волана подскачаше, като луд, това беше премахнато, но не и оправено, знам, че имат много пунтота проблем с това. По същия начин ли стои въпроса и със стило, че гледам са на прилични пари, не изглеждат лоши Това честно казано ме притеснява обаче, ако може да ме консултирате малко ще съм благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усилвател на волана - Стило - проблемен ли е?
Collapse
X
-
Е, той emzo има 11000+ поста :D Какво да търся оттам, имам брава и съм много доволен от колата, поостаря и е нормално да огледам за заместник. Този форум е направен доста зле, като една мешавица всичко Няма отделно писане по модели, като търся нещо, как да го търся точно за стило? Интересува ме точно този модел в момента, ако има някой такава количка и ми напише какви са й проблемите, които се проявяват ще съм доволенкара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
На 20 000 мисля да съм сменил колата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...3639Търси си я по-евтина, щото след това имаш 1000-1500лв разходи.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар