Както някои от вас знаят отскоро съм собственик на Punto 1.7TD. Преди няколко седмици поглеждайки прибора отчитащ общо изминатите километри а и дневния километраж забелазах, че цифрите са съвсем разместени(преди това естествено проблема го нямаше). Нито една не е на точната си позиция. Иначе километража си работи - отчита изминатите километри. В това състояние е наистина трудно човек да каже какво точно показва. Аз си го разбирам ама... Какъв е проблема и от какво може да е причинен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
километраж на Punto - проблем
Collapse
X
-
Re: километраж на Punto - проблем
bogidar написа:Както някои от вас знаят отскоро съм собственик на Punto 1.7TD. Преди няколко седмици поглеждайки прибора отчитащ общо изминатите километри а и дневния километраж забелазах че цифрите са съвсем разместени. Нито една не е на точната си позиция. Иначе километража си работи - отчита изминатите километри. В това състояние е наистина трудно човек да каже какво точно показва. Аз си го разбирам ама... Какъв е проблема и от какво може да е причинен.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
stef написа:на знам историята на колата ама мисля че има намеса на продавача на колата тиFiat Punto 1.7TD
Коментар
-
bogidar написа:stef написа:на знам историята на колата ама мисля че има намеса на продавача на колата тиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
bogidar написа:Добре де да речем че е бърникан километража. Може ли да се отстрани проблема или по точно колко би ми струвало.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Мисля, че с течение на времето сам ще се "намести".Иначе става със сваляне, въртене и напасване на комбинациите... като секретна брава на трезор! Не знам дали си заслужава.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
bogidar написа:Добре де да речем че е бърникан километража. Може ли да се отстрани проблема или по точно колко би ми струвало._______________________________________
0885261834
Коментар
-
Явно е имало пипане по километража. Гледам вече почна да се понамества. Споменах, че показваше като я взех 134000. И така си беше седмици наред(естествено стойноста се променяше - километрите си бяха точно на позиция и си функционираше нормално). Сега като гледам по скоро са 234000. Възможно ли е километража да се е върнал на километрите преди интервенцията. Звучи ми малко смешно но да питам?Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
километраж
Трябва да направиш проверка със сваляне на километража и внимателно да прегледаш всичко .Попринцип ако не е пипан трябва да е с прах. Така е с познати ако ние не се преебем кой друг .Аз също е взех от познат платих направо по банката направо на италянеца където се водеше колата но мисля че липсват 50000 км.Превъртени са .Виж за дефекти може нещо да е разместено .
Коментар
-
Re: километраж
kluchar написа:сваляне на километража и внимателно да прегледаш всичкоFiat Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар