Аз си всех Champion от Лукойл, като на комплекта не беше изрично упоменато Браво/Брава, но по размер бяха колкото малката ми чистачка (пътническата). Можеше и по-големи да взема, но на тях цената им беше 35 лв, а тези бяха 24 и аз реших че аз два сантиметра стесняване на видимостта няма да се набутвам 11 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачки
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Абе и аз си взех Шампион ама само името им май е такова(имам впредвид че са менте сигурно). Шофьорската не чистеше,че се върнах в магазина,че пробвахме и други чифтове и се тая. И накрая от старите и новите направих нещо ама сега пък на всеки 50 км. ми изкача перото абе мани,мани. Ама ще ги потърпя още-да се надяваме, че няма да вали.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
Re: Чистачки
blader написа:21’ лява (53см)19’(48см) дясна.mme написа:Размерите от каталога бяха 58см и 48см.dani389 написа:То4но такъв е размера както казва колегата мме..FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Аз съм с 2x51 см. Явно и преди това не са били оригиналниAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Колега в Варна на гюрлата има един голям магазин за авто4асти от там си взех само пера някви силиконови слагат се без метални пластини просто са перфектни .Имам и нов комплект валео от пикадили за 24 лв но са пълна боза а перцата са по 1.50 .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Ако имаш парички, вземай Бош - Аеротуин - специално за Брава. Произвеждат се за всеки модел кола изцяло от гума, според вида на предното стъкло, за да прилепват оптимално. Нищо друго не може да се сравни с тези чистачки. включително Шампион и Валео. Това не е реклама ...Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
bright написа:Ако имаш парички, вземай Бош - Аеротуин - специално за Брава. Произвеждат се за всеки модел кола изцяло от гума, според вида на предното стъкло, за да прилепват оптимално. Нищо друго не може да се сравни с тези чистачки. включително Шампион и Валео. Това не е реклама ...FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Бош Аеротуин едва ли е менте, като видиш как изглежда чистачката и ще разбереш защо е така. Поне доста време ще мине докато успеят да я докарат на вид. Аз я купих от Киров официалния дилър на Бош и нямам притеснение за произхода (цената обаче беше солена - не помня, но мисля че беше около 60лв комплекта)Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
КОлега,качеството струва пари,ама как да сложа чистачки за 60 кинта и да си оставя колата на улицата?Минаха комунистическите времена,когато си свалях чистачките!Ще си взема оригинален бош за 20-тина лева и това ще е.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ricardo написа:kopitoto_bg написа:Според мен е по добре да вземеш само перата има ги навсякаде излиза около 5 лв за предни и задна без да даваш пари за комплект нови чистачкиселото се оказа точно в града
Коментар
-
Вчера погледнат на гърба на кутията на едни 48 сантиметрови и там пише в три колонки D, P, B (Driver, Passenger, Back side) и отдоло в три колонки срещу моделите на фиат имаше точка, че този размер ставал за страната пред возещия се отпред за Брава и Марея. Явно за пред водача е малко-по дългата, ама аз не виждам проблем и двете да са по-дългички щом се събират на стъклото и вместо 2 комплекта човек да си вземе само леви.
Коментар
-
Та да се изкажа и аз вчера бях до киров в сф и си взех бош за 25 лв едните 50 см тези от моита страна др 45 за пътника продавача свестен и любезен човек казах му фиат казах му че са с разл размери взе 1 чистачки излезнахме премери каза да ще вземем 3 размера да пробваме взехме пробвахме нагласихме сичко точно и ми ги таксувакато 1 комплект чистачки само че за моито пунто 97 нямаше задна чистачка била със странно закрепване и те нямали а и не взимали такива та някои ако ако е купувал да каже от къде си е взимал....Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар