Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чистачки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз си всех Champion от Лукойл, като на комплекта не беше изрично упоменато Браво/Брава, но по размер бяха колкото малката ми чистачка (пътническата). Можеше и по-големи да взема, но на тях цената им беше 35 лв, а тези бяха 24 и аз реших че аз два сантиметра стесняване на видимостта няма да се набутвам 11 лв.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Абе и аз си взех Шампион ама само името им май е такова(имам впредвид че са менте сигурно). Шофьорската не чистеше,че се върнах в магазина,че пробвахме и други чифтове и се тая. И накрая от старите и новите направих нещо ама сега пък на всеки 50 км. ми изкача перото абе мани,мани. Ама ще ги потърпя още-да се надяваме, че няма да вали.
      Alfa Romeo 166 2,4 JTD
      Lancia Y

Коментар

Re: Чистачки

blader написа:
        21’ лява (53см)19’(48см) дясна.
        mme написа:
        Размерите от каталога бяха 58см и 48см.
        dani389 написа:
        То4но такъв е размера както казва колегата мме..
        Не искам да се заяждам, но най-горното е верния фабричен размер на чистачките за браво, всичко друго е въпрос на личен избор
        FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Аз съм с 2x51 см. Явно и преди това не са били оригинални
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Колега в Варна на гюрлата има един голям магазин за авто4асти от там си взех само пера някви силиконови слагат се без метални пластини просто са перфектни .Имам и нов комплект валео от пикадили за 24 лв но са пълна боза а перцата са по 1.50 .
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ако имаш парички, вземай Бош - Аеротуин - специално за Брава. Произвеждат се за всеки модел кола изцяло от гума, според вида на предното стъкло, за да прилепват оптимално. Нищо друго не може да се сравни с тези чистачки. включително Шампион и Валео. Това не е реклама ...
              Брава 1.6 16V ELX
              Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

bright написа:
                Ако имаш парички, вземай Бош - Аеротуин - специално за Брава. Произвеждат се за всеки модел кола изцяло от гума, според вида на предното стъкло, за да прилепват оптимално. Нищо друго не може да се сравни с тези чистачки. включително Шампион и Валео. Това не е реклама ...
                Колега мерси за съвета но нямам никво доверие на бош вси4ко е турско менте както на ви4ко бош коети съм ползвал досега .Дори и инжекционите системи бош които имат нашите любими фиати неса направени като хората ,марели се оказват по надежни.
                FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Бош Аеротуин едва ли е менте, като видиш как изглежда чистачката и ще разбереш защо е така. Поне доста време ще мине докато успеят да я докарат на вид. Аз я купих от Киров официалния дилър на Бош и нямам притеснение за произхода (цената обаче беше солена - не помня, но мисля че беше около 60лв комплекта)
                  Брава 1.6 16V ELX
                  Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

бош след 2-3месеца започват да скърцат по стъклото аз за сега съм най доволен от валео
                    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                    UNO 1.0 FIRE

Коментар

bright написа:
                      (цената обаче беше солена - не помня, но мисля че беше около 60лв комплекта)
                      Имате пари за гл... явно. На мен ми се струва, че е неразумно като смениш два комплекта чистачки да си дал колкото за цяло ново стъкло.
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

КОлега,качеството струва пари,ама как да сложа чистачки за 60 кинта и да си оставя колата на улицата?Минаха комунистическите времена,когато си свалях чистачките!Ще си взема оригинален бош за 20-тина лева и това ще е.
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ricardo написа:
                          kopitoto_bg написа:
                          Според мен е по добре да вземеш само перата има ги навсякаде излиза около 5 лв за предни и задна без да даваш пари за комплект нови чистачки
                          Да и аз си купих само пера.жълти :D :D :D В бургас са 4.50 лв. предни и задната.Много добре чистят.
                          В София къде има хубави пера (може и жълти)?
                          селото се оказа точно в града

Коментар

Вчера погледнат на гърба на кутията на едни 48 сантиметрови и там пише в три колонки D, P, B (Driver, Passenger, Back side) и отдоло в три колонки срещу моделите на фиат имаше точка, че този размер ставал за страната пред возещия се отпред за Брава и Марея. Явно за пред водача е малко-по дългата, ама аз не виждам проблем и двете да са по-дългички щом се събират на стъклото и вместо 2 комплекта човек да си вземе само леви.
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Та да се изкажа и аз вчера бях до киров в сф и си взех бош за 25 лв едните 50 см тези от моита страна др 45 за пътника продавача свестен и любезен човек казах му фиат казах му че са с разл размери взе 1 чистачки излезнахме премери каза да ще вземем 3 размера да пробваме взехме пробвахме нагласихме сичко точно и ми ги таксувакато 1 комплект чистачки само че за моито пунто 97 нямаше задна чистачка била със странно закрепване и те нямали а и не взимали такива та някои ако ако е купувал да каже от къде си е взимал....
                              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Задна чистачка

Повреди ми се задната чистачка, та ще трябва да я сменям или да я лепя - отчупи се пластмасата в частта която държи перото за рамото. Да знаете колко върви на старо по моргите или евентуално нова от магазин?
                                Punto ELX MPI 90

Коментар

Working...
                                X