Колеги,някой знае ли колко е дължината на перата на чистачките на Брава и има ли разлика в двете пера,че при мен са различни и мисля,че нещо не е наред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачки
Collapse
X
-
Естествено че има разлика и не само при Bravo/a, marea а при много други автомобили произведени след 93/94 година по- някави изчисления така остава по малко не изчистено пространство по стъклото .Затова не се притеснявай никой не ти е сменял чистачките така е излязла от завода колата ти.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Аз сменям само перата с некви силиконови много съм доволен .По въпроса на колегата утре ще премеря мойте чистачки и ще ти кажа за размера сигурен сам че са тези с които колата е излязла от завода . днес ме мързи да ходя до паркинга .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Re: Чистачки
dudulia написа:Колеги,някой знае ли колко е дължината на перата на чистачките на Брава и има ли разлика в двете пера,че при мен са различни и мисля,че нещо не е наред.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Онзи ден си купих от "Симеон" Magneti Marelli. Има магазин точно срещу този на Fiat, Alfa ... Размерите от каталога бяха 58см и 48см.,а цените 58 - 15лв. и 48 - 10лв. Събират се на стъклото, макар че когато са долу крайщата им са доста близко. За самите чистачки - в началото не ми харесаха особено много. Струваше ми се, че Champion чистят по-добре. След ден-два може би поулегнаха и сега са много добре.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
kopitoto_bg написа:Според мен е по добре да вземеш само перата има ги навсякаде излиза около 5 лв за предни и задна без да даваш пари за комплект нови чистачкиwww.avi7.hit.bg
Видеонаблюдение и системи за сигурност
Коментар
-
аз пък съм малко перфекционист и предпочитам бош или чемпиън! преди около година, като купувах колата взех валео от вантотрейд и вече за нищо не стават! покрай тея дъждове напоследък си изкарах очите да гледам за дупки! имам молба някой от вас колеги ако е купувал комплект на горе посочените фирми за браво, да каже откъде!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар