u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
един тъп въпрос за 2140Д
Collapse
X
-
-
u_bo
аз съм имал 21412 и там също е с четириграм та ключа е в комплекта - като го видях ... едни спомени ме налегнаха ЕЙ това е форума с най-готините потребители !!!
Коментар
-
Скоростните кутии за двигателя УЗАМ-412 са 4 модела.Първия модел е предназначен за 412 със скоростен лост на кормилната колонка. Втория е за 412 със скорости на пода. Пробката е отгоре. Третия се монтира на 2140 и е подобрен модел на предната, пак пробката е отгоре. А четвъртия модел не знам кога започва да се монтира, но може твоето дефорсе да е с такава - пробката за наливане е някъде от страни, достъпа не е от купето а като легнеш отдолу.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Извън темата на колегата, но пак по темата за Москвич. Искам да ви се похваля, че днес ми подариха "малко" части от които някой са и чисто нови. Най много се зарадвах на една малка и тежка кутийка в която имаше биелни лагери с размер +0,25 спрямо оригиналните. И още нови и стари, но запазени части. А най гадното е, че не е в движение класиката ми и мога да го карам само по нивите(и не само де) .Отново сори за :D .
Коментар
-
Tempras написа:Ама на дали някой ще набута толкова пари за да си регистрира москвича.
Коментар
-
u_bo
москвето е с платена ГО до 12.2011 и преглед до 10.2011 джитка се ,обявен е за продажба и технотест го не плаши Последно, на Приста видях разни масла за скоростиhttp://www.prista-oil.com/bg/product...-20.htmlкое е по-добре?
Коментар
-
Москвича не е чак толкова капризна машина, важното е масло да има и да отговаря на изискванията. Най често слаганото е на Приста ЕР90/80 мисля че беше, но може и да го бъркам. А колега Tempras като казах пари ставаше въпрос, че ще трябват "малко" повече. За един стабилен ремонт с някой подобрения, изкърпвания където има изгнило и други работи. Аз го смятах приблизително м/ду 1500-3000лв за да мога да си карам стабилна машина.
Коментар
-
Колега до колкото си спомням на по-новите нямаше пробка и щека отгоре - тяхната пробка е от дясно на кутията и се налива отдолу. С помпа или шприц ... Дано съм бил полезен.Пък ако не можеш да се ориентираш (ако правилно съм разбрал си от Пловдив) Звънни с радост ще помогна .0885302022 . УспехРемонти на всичко и по всяко време
Коментар
-
u_bo
с шприца му сипах масло, но имаше нужда от 50-тина грама.явно теча е толкова - за 5 месеца само там имаше леко петно.ако някой търси москве, в движение + ГО + преглед + АГУ + теглич + багажник на покрива за под 700 / цена за форума/ да се обажда Колата е продадена!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар