u_bo написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

един тъп въпрос за 2140Д

Collapse

X
- 

Много е лесно, колега :D Дърпаш предните седалки назад до край, след което вадиш една пластмасова облицовка, която е на тунела пред седалките /налича се самар/. Тя не е хваната, просто я вдигаш нагоре като започваш от към седалките. На тунела има продълговат отвор, който има гумена тапа. махаш тапата и ще видиш пробка за ключ с четириграм - има го към комплекта ключове към Москвето. Да, този модел нама щека и отделна капачка на самара, затова трябва да го махнеш целия. Успех :D

- 

u_bo u_bo
 аз съм имал 21412 и там също е с четириграм та ключа е в комплекта - като го видях ... едни спомени ме налегнаха та ключа е в комплекта - като го видях ... едни спомени ме налегнаха ЕЙ това е форума с най-готините потребители !!! ЕЙ това е форума с най-готините потребители !!!
 Коментар
- 

Скоростните кутии за двигателя УЗАМ-412 са 4 модела.Първия модел е предназначен за 412 със скоростен лост на кормилната колонка. Втория е за 412 със скорости на пода. Пробката е отгоре. Третия се монтира на 2140 и е подобрен модел на предната, пак пробката е отгоре. А четвъртия модел не знам кога започва да се монтира, но може твоето дефорсе да е с такава - пробката за наливане е някъде от страни, достъпа не е от купето а като легнеш отдолу. 1990 TEMPRA SX 1.4 Carb 1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар
- 

Извън темата на колегата, но пак по темата за Москвич. Искам да ви се похваля, че днес ми подариха "малко" части от които някой са и чисто нови. Най много се зарадвах на една малка и тежка кутийка в която имаше биелни лагери с размер +0,25 спрямо оригиналните. И още нови и стари, но запазени части. А най гадното е, че не е в движение класиката ми и мога да го карам само по нивите(и не само де) .Отново сори за .Отново сори за :D  . :D  .
 Коментар
- 

Ти ми дай парите пък то другото не ме бърка, че било Москвич или, че било стара кола. Малко са способните фиати на годините на москвича (пък и по нов), който да издържи това което моско може да издържиTempras написа:Ама на дали някой ще набута толкова пари за да си регистрира москвича. .Ама дай да спираме, че на колегата темата я оср**ме .Ама дай да спираме, че на колегата темата я оср**ме
 Коментар
- 

u_bo u_bo
 москвето е с платена ГО до 12.2011 и преглед до 10.2011 джитка се ,обявен е за продажба и технотест го не плаши джитка се ,обявен е за продажба и технотест го не плаши Последно, на Приста видях разни масла за скоростиhttp://www.prista-oil.com/bg/product...-20.htmlкое е по-добре? Последно, на Приста видях разни масла за скоростиhttp://www.prista-oil.com/bg/product...-20.htmlкое е по-добре?
 Коментар
- 

Москвича не е чак толкова капризна машина, важното е масло да има и да отговаря на изискванията. Най често слаганото е на Приста ЕР90/80 мисля че беше, но може и да го бъркам. А колега Tempras като казах пари ставаше въпрос, че ще трябват "малко" повече. За един стабилен ремонт с някой подобрения, изкърпвания където има изгнило и други работи. Аз го смятах приблизително м/ду 1500-3000лв за да мога да си карам стабилна машина.
 Коментар
- 

Колега до колкото си спомням на по-новите нямаше пробка и щека отгоре - тяхната пробка е от дясно на кутията и се налива отдолу. С помпа или шприц ... Дано съм бил полезен.Пък ако не можеш да се ориентираш (ако правилно съм разбрал си от Пловдив) Звънни с радост ще помогна .0885302022 . УспехРемонти на всичко и по всяко време 
 Коментар
- 

u_bo u_bo
 с шприца му сипах масло, но имаше нужда от 50-тина грама.явно теча е толкова - за 5 месеца само там имаше леко петно.ако някой търси москве, в движение + ГО + преглед + АГУ + теглич + багажник на покрива за под 700 / цена за форума/ да се обажда Колата е продадена! Колата е продадена!
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар