наследих един 2140Д и има нужда от доливане на масло в скоростната кутия - има съсвем лек теч от нея, за 30 дни около 20 мл , НО не знам как се долива на тази машина, а и АУТОДАТА не знае Някой да помогне?Откъде се долива е въпроса ?едит - оказва се че е 2140Д - това е промяната Грешен раздел - преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
един тъп въпрос за 2140Д
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Леле. Сипи там каквото масло за скорости намериш, за предпочитане по гъсто. Няма да умре бързо дори без масло да остане.Тва за москвич става дума нали?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
u_bo
-
u_bo написа:от къде се долива е въпроса ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
u_bo
BO написа:u_bo написа:от къде се долива е въпроса ?
Коментар
-
BO написа:u_bo написа:от къде се долива е въпроса ?Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Оспамихме здраво темата на колегата,но се надявам да ни извини.За кръгче с този хубавец,ако е 412,имаш един резервоар с бензин от мен.Това е модела,на който хванах волан за първи път.Наследих такъв от дядо,лека му пръст.Беше на 62000км.И се почнаха едни тунинги,едни чудесии.Сложих му карбуратор Solex от Аскона 2,0.Естествено,Москвича нямаше нахранване,но спокойно биеше Лада четириочка на старт и на максимална скорост.Е,вследствие на такова пържене диференциала се разтропа пръв.След това счупи феродов диск.Свалял съм му сам скоростите долу пред блока.Голям купон. Паснаха идеално и ляти джанти с 5 болта от някакъв стар Мерцедес.Четири полски халогена на предната броня увеличиха мощността още малко . През 1993г го продадох в едно село.Преди година ходих да го търся-исках да го откупя обратно,но след толкова години нямаше и помен от него.Octavia RS
Коментар
-
Да ни извини колегата, и аз моля също. Но само да разсея съмнениятата ти- последен тест август 2010 г. - на Витиня, температура на въздуха 33 градуса, Москвето - със 120 на последния тунел, температура на водата - 80 градуса и разход на гориво Разград - София точно 7.8 на сто. Е на другите места не съм го пържил - с позволената скорост от 90 км. ч. до магистралата, на ная - 100. Супер емоция е!!! А зад него през цялото време - гарда Мареа :D
Коментар
-
Ако колегата не се е сетил къде се намира пробката за наливане мога да я снимам, че вкъщи под покривалото имам един бракуван 1500(същото като 2140). Каквото и да го правиш не го хвърляй на вторични, и ако може снимка, че да му се порадваме и ние любителите на тези класики. За жалост малко са хората на моята възраст който се интересуват от такива праисторически коли.
Коментар
-
u_bo
машина руская, крепкая а иначе е обявен за продаване - по-добре някой да го кара, отколкото да се скапва в гаража
Коментар
-
Е,това е 2140Д.От последните модификиции,вероятно 1986г..Решетката му е пластмасова и има невероятна екстра-пластмасови подглавници на седалките. Няма нормален човек,който може да ги ползва по предназначение. Мисля,че този модел няма такава щека и пробка на кутията. 2140/1500 е с матална решетка и емблема АЗЛК.(злите езици я превеждат като: Ах,Защо Ли го Купих? :P )Octavia RS
Коментар
-
u_bo
Red Storm написа:Е,това е 2140Д.От последните модификиции,вероятно 1986г..Решетката му е пластмасова и има невероятна екстра-пластмасови подглавници на седалките. Няма нормален човек,който може да ги ползва по предназначение. Мисля,че този модел няма такава щека и пробка на кутията. 2140/1500 е с матална решетка и емблема АЗЛК.(злите езици я превеждат като: Ах,Защо Ли го Купих? :P )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар