схемата е следната: 1) отвиваме жилото на километража 2) развиваме САМО показания болт 13 в схемата по-горе, или иначе казано болта зад втулката на привода3) БОЛТА ОТ 2 НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ДЕМОНТИРА САМО СЕ ОТХЛАБВА, иначе капе масло по земята..... в големи количества /ако има в кутията разбира се/4) с многобройни опити се опитвате да издърпате втулката на привода която е клеясала, след известен брои опити n, където n-> оо /безкрайност/ демонтирате въпросната втулка , привода или излиза с нея или остава в кутията... той се издърпва внимателно това е всичкодопуснати грешки:Премахнах болта зад привода - изтече ми бая масло, сега трябва да доливамНЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ПОСТАВИТЕ ВТУЛКАТА БЕЗ ПРИВОД! ВЛИЗА СИ ИДЕАЛНО В КУТИЯТА!!!! маха се със привода, като привода се пъха в горната част на втулката и така втулката която е идеално вътре в кутията.... се вади сега си търся НОВ привод, звънях на тоя магазин http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 НЯМАТ ГО В НАЛИЧНОСТ, последните дни са имали над 20 питания, така ми каза момчето, ще му се обадя по обед да видим какво ще се получи...ето снимчици:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с Километража, по-точно входа на жилото към кутията
Collapse
X
-
да, аз съм студент в София от Александър Ауто си взех 17лв имат още 3 броя.... поне така разбрах другаде НЯМАМонтирах си привода, но ми се струва че малко изкривих втулката понеже стегнах преди да си е дошла на дупката.... и неможах после да я извадя....но незнайно как нацелих отвора, болта се зави плътно доволен съм, лошото е че загубих много масло от кутията.....Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
значи да не се притеснявам ? Kолега ivan_cirkov90, при теб стрелката идеално плавно ли се движи или има едно потреперване на определена скорост.... от около 0.5мм предната ми кола беше Вартбург и това го правеше постоянно.... пунтото и то си потреперва стрелката... и ми е малко тъпо, че и с новия привод това продължава...Ето ме вече с Фиат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар