Преди няколко дни ми спря километража, и мисля си аз какво може да е----> жило на километража...свалих таблото гледам там всичко е ОКсвалих го от другата страна.... гледам о.0 скъсано ама няква пластмаса... викам си баси тъпите италианци.. да направят края на жилото от пластмаса....стана ми много тъпо.... обаче се замислих и пак го свалих 5мин по късно установих, че жилото е здраво а това е някаква пластмаска която излиза от кутията Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 тази надка /накрайник, преходник/ пластмасова, може ли да се смени без да се разглобява кутията, не вярвам да съм първия случай в света със скъсано такова нещо.... АВТОМОБИЛА Е ПУНТО 1.1 МК1 99 година 55коняПредварително балгодаря за отделеното внимание и се надявам скоро да получа отговор.Поздрави !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с Километража, по-точно входа на жилото към кутията
Collapse
X
-
тръгнах да разглобявам, отвивам 1 болт с ключе 10... виждат се 3 болта 2 за ключ 10 и един за 15... почти отвих тоя за ключе 10 и като че ли нещо падна или така ми се стори... тръгнах да отвивам тоя с 15.. ама ключ 15 нямям... на велик ден ще го разглобя на канал.. то се е видяло... тоя болт за ключ 15 сигурно държи всичко .... сега се чудя, като отвих тоя 10 и това падане... или ми се е сторило... може ли да карам така или да търся ключ 15, да видя какво съм постигнал - Може ли да е паднало нещо метално в кутията и да я начупя? ..... баси филма... нищо не се вижда там .... немога да се ориентирам, все едно кола не съм виждал... а така ме дразни този километраж..... 10мм болт си го представям само този с глава 15 п.с. сега виждам, че съм развивал правилния болт... само е трябвало да издърпам втулката но вън вече е тъмно, утре продължавам....колеги ако съм на прав път кажете ми Поздрави!Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
колегите отгоре са ти подсказали как става. аз съм с ланча делта, но мисля че едва ли има голяма разлика. поне при мене е така: отстрани на датчика има болт шестограм, развиваш го него и дърпаш нагоре самия датчик. никакви други болтове не се пипат. след това вадиш и привода ако остане случайно долу.Lancia Delta 1.6 i.e.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар