Здравейте колеги имам следният проблем. Преди 2-3 дена забелязах лек черен дим от ауспуха днес смених свещите с въздушният филтър. Направен е оглед днес и на ламбда сондата на кабелите на свещите.Сега върви много по-добре и има по-голяма тяга! НО сега дима е катранен и излизат сажди това става малко преди да сменя старите свещи с новите! Пропуснах да кажа,че преди да сменя тези неща, мотора не работеше добре сам се форзирваше от 900 оборота който тя си държи скачаше на 1500-1600 сега заковава на 900 но дима ме притеснява?!?! Дайте някаква идея от какво може да се получава това нещо ! и да не пропусна преди 3 дни зареждах от П*трола А95Н дали не е от безнина?!?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с двигатела на пунто 1,2 1994-та 75 коня
Collapse
X
-
Колеги издуха всичко БЛАГОДАРЯ ви все пак за съветите!! понеже пътувам всеки ден Средец Бургас и на връщане каточели понамаля днес сутринта я запалих оставих я да поработи 5 минути поиздух я до 6000 оборота започна да изкарва едни парцали с сажди едно като глеч и отпецна започна едвам да се забелязва дима топки сажди излязоха отзад явно доста от одавна са седели вътре! маслото е добре имах и проблем с едната букса на сондата оправих я,че беше окислена!! Офф камък ми падна от сърцето като се опраи ама и аз съм си виновен 100000 без да и погледна свещите затова няма какво да се чудя!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар