Здравейте, колеги!Днеска се сдобих с нов волан,който доста повече ми допада от моя фабричния,обаче е в малко окаяно състояние.Както се вижда на снимките е захабен навсякъде - най-вече по лъчовете.Четох из другите форуми че ставало с боя за якета,обаче така и не попаднах на краен резултат.Претапициране неискам,както и евтини калъвчета,така че ще се радвам да ми дадете някоя идея Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на волан...Как?
Collapse
X
-
От какво автомобилче е волана? Шукаритетен е Ако го минеш целия с водна шкурка, за да махнеш лака дали няма да е добре?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
волан
Едвали да стане с боя ако не е някоя по специална или да се полира с паста или нещо такова http://www.avtointerior.com/volani.html
Коментар
-
Трудно ми се вижда да стане с паста ма пробвай.Защо все пак не пробваш със много ситна шкурка в някое ъгълче дето не се вижда какъв ще е резултата."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
nedialk00
Коментар
-
най-добре с фирмата която kluchar е дал линк към сайта, и аз мисля скоро време да ги ползвам
Коментар
-
nedialk00
Коментар
-
ако е била кожа, си вземи боя Силвър за кожени якета, боядисай го добре и и моят съвет е изчакай една вечер!Става като нов!А относно фирмата по-горе съм крайно недоволен от услугите им!!!Ходих няколко пъти при тях за да ми възтановят гумения волан!Боята изкара месец-два и почна да се бели, отидох обясниха ми, че баката с боята е мръзнала зимата и ми го боядисаха отново!След два месеца отново същото и аз нали съм упорит отново отидох да ми го оправят все пак пари съм дал!Излишно е да споделям какво стана след два-три месеца, а на всичкото отгоре "пичовете" ги е мързало да ми свалят буксата за възглавниците и благодарение на тях съм с два лентови кабела единия от който нов в мазето!!! С две думи: БЪЛГАРСКА РАБОТА!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар