Здравейте колеги, на моята красавица, кака Темпра, нещо и се поразвали май...Появиха се два проблема:1. след като смених бенз.помпа (понеже забравих да я карам на бензин че то 2 лева... и един слънчев ден помпичката здала фира
), та като сложих новата помпа, сега неще да върви на бензин, като спъната е, дори понякога загасва, иначе докато карам на газ и като я вкарам на бензин на по високи обороти, се получава едно подръпване, все едно съм пуснал половината коне на мотора да пасат, и от време на време се събират и колата пак върви както трябва, после пак спира.....луда работа, а на празни обороти, все едно че единия цилиндър прекъсва, но като мина на газ, и спи мотора, без да потрепне работи, а и лампата дето е за инжекциона свети когато си кефне....забелязах че като дам пълна газ , до ламарината, докато карам на 5-та и загасва.....незнам дали има връзкаАко се сещате за причина казвайте (преди време пак ми направи тази магария, ама зато заредих на ШЕЛ супер пауър
100 октана и някак си се оправи, незнам, може да има нещо запушено.)2. Другото, след като смених четките на алтернатора преди седмици, сега пак ми свети лампата че не зарежда.....? Ако знаете как да я пооправя казвайте

Коментар