Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чистачки Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чистачки Пунто

Голям зор видях с тези чистачки,или по-скоро със задната.Първо си мислих че е изгоряло моторчето,но явно не е от него.Свалих го пробвах работи Започнах да търся по кабели и букси някъде нещо да не се е откачило или прекъсно,но уви нищо Проверих дали идва напрежение,но пак нищо Въобще не идва ток до въпросното моторче,няма нищо прекъснато на гледно.Незнам от какво може да е вече,някакви идеи? А в това време без задна чистачка си е ужас
    Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
    ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

провери дали ти идва ток до долния контактьор, който е вързан към купето ...чистачката се захранва от там
    Punto 1.2, ELX MPI

Коментар

демек пробвай пак,но при затворен багажник...и аз в момента се мъча със същото
      FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA

Коментар

да...и при мен имаше точно този проблем , свалихме кората свлихме моторчето ,монтирахме наново и затегнахме здраво и си заработи - как и аз не знам , но едно е ясно при италианките - имат мн.ел.проблеми провери дали вратата се затваря плътно , защото ако няма маса няма да тръгне ..

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

При мен на старото Пунто беше ужасно клеясала остта на задната чистачка. Моторчето правеше неистови усилия да завърти, ама... оправих до като свалих чистачката и в пуснато положение му помогнах с клещи и капки спирачна течност, после си развъртя и се оправи... А аз си мислех че трябва да купувам ново моторче, да разглабям отазд и прочие...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
          X