Има едно потропване отпред в дясно когато минавам през дупки или неравности.Сменени са носачите и биалетките.Помагайте от какво друго може да е?Тропането е като от разбит тампон на амортисьор,но незнам при това окачване как стои този въпрос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане в предницата
Collapse
X
-
Re: Тропане в предницата
peho написа:Има едно потропване отпред в дясно когато минавам през дупки или неравности.Сменени са носачите и биалетките.Помагайте от какво друго може да е?Тропането е като от разбит тампон на амортисьор,но незнам при това окачване как стои този въпрос.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
ето и нещо друго, при мен тропаше нещо дясното колело, и днес като сменях спирачките се оказа че на едната накладка и е счупена пружинката, и тя си подрънкваше, сега съм ок.и още нещо, лявото колело също нещо хлопаше, бях сигурен че е носача, оказа се че носача си е ок, но болта дето стяга шарнира, към главината, не е стегнат достатъчно, след като го стегнах сега, ни вопъл ни стонпредницата ми е бетонСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Re: Тропане в предницата
vesko.t написа:peho написа:Има едно потропване отпред в дясно когато минавам през дупки или неравности.Сменени са носачите и биалетките.Помагайте от какво друго може да е?Тропането е като от разбит тампон на амортисьор,но незнам при това окачване как стои този въпрос.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар