Здравейте колеги, от скоро съм собственик на тази кола 1.2 8в и останах изненадан ,че неможах да намеря тромбата на клаксона/има ли вариант да няма/,видях бушоните който са при двигателя-здрави са,и като натисна волана се чува как цъка релето.Някаква схема ако ми дадете,че неможах да открия в темите на форума- предварително благодаря!И още 1 въпросче)) съединителя/педала/ скърца много гадно когато колата загрее,има ли проблем ако тръгна да го смазвам по-някакъв начин и какъв да е той,и още едно нещо ))с какво да почистя дроселовата клапа.че като натисна рязко педала и се получава едно забавяне,а като е постепенно натискан го няма!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клаксон на Пунто 2001г
Collapse
X
-
Re: Клаксон на Пунто 2001г
Boogeyman85 написа:Здравейте колеги, от скоро съм собственик на тази кола 1.2 8в и останах изненадан ,че неможах да намеря тромбата на клаксона/има ли вариант да няма/,видях бушоните който са при двигателя-здрави са,и като натисна волана се чува как цъка релето.Някаква схема ако ми дадете,че неможах да открия в темите на форума- предварително благодаря!И още 1 въпросче)) съединителя/педала/ скърца много гадно когато колата загрее,има ли проблем ако тръгна да го смазвам по-някакъв начин и какъв да е той,и още едно нещо ))с какво да почистя дроселовата клапа.че като натисна рязко педала и се получава едно забавяне,а като е постепенно натискан го няма!!!!
Коментар
-
Re: Клаксон на Пунто 2001г
Boogeyman85 написа:Здравейте колеги, от скоро съм собственик на тази кола 1.2 8в и останах изненадан ,че неможах да намеря тромбата на клаксона/има ли вариант да няма/,видях бушоните който са при двигателя-здрави са,и като натисна волана се чува как цъка релето.Някаква схема ако ми дадете,че неможах да открия в темите на форума- предварително благодаря!И още 1 въпросче)) съединителя/педала/ скърца много гадно когато колата загрее,има ли проблем ако тръгна да го смазвам по-някакъв начин и какъв да е той,и още едно нещо ))с какво да почистя дроселовата клапа.че като натисна рязко педала и се получава едно забавяне,а като е постепенно натискан го няма!!!!Фиат Пунто МК2 2000г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар